Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Mandic: „U-BT ne-a distrus din punct de vedere ofensiv”

Paul Olar

Paul Olar
11.12.2016

BC SCM Timișoara a cedat partida de vineri, disputată pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca. Confruntarea s-a încheiat la scorul de 98-81. La finalul disputei, Nenad Mandic a recunoscut superioritatea oponenților de pe malul Someșului.

„Vreau să felicit echipa din Cluj, a meritat victoria. Este al doilea meci al nostru împotriva Clujului și în care ei înscriu senzațional. Au avut 57% de la mare distanță, absolut impresionant. Am încercat să schimbăm tactica în apărare, dar ei au înscris în fiecare moment important. În ultima noastră șansă, am ratat câteva aruncări deschise. Am avut oportunități pe parcursul jocului, însă U-BT a gestionat bine. Am încercat să îi oprim pe Rasic, Adamovic și Dykes,  dar fără succes. Defensiva a fost problema noastră astăzi, iar U-BT ne-a distrus din punct de vedere ofensiv”, a declarat antrenorul.

Mandic a spus câteva cuvinte și despre elevul său, Mladen Jeremic, cel care a stabilit recordul stagional pentru puncte marcate într-un singur meci.

„Mladen este cu siguranță unul dintre cei mai buni shooteri din Liga Națională. În sezonul trecut a ajuns la noi, iar acum suntem împreună de mai mult timp. A fost în lotul Serbiei pentru mondiale la juniori, deci vă dați seama ce calitate are. Atunci era un shooter formidabil. Pe parcursul carierei și-a pierdut puțin această abilitate. Chiar și așa, rămâne unul dintre shooterii periculoși ai campionatului. La Cluj a jucat extraordinar și sunt mulțumit de el.”

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!