Stiri

Niksa Bavcevic este campion cu BBC Monthey în Elveția

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.06.2017

BBC Monthey este noua campioană a Elveției. Formația antrenată de Niksa Bavcevic a trecut în finală de Geneve Lions cu 4-2 la general.

BBC Monthey a câștigat primul joc al finalei, 67-62, după care s-a văzut condusă la general, 83-82 și 95-90 pentru Geneve Lions. Au urmat trei victorii consecutive pentru trupa lui Bavcevic, 78-64, 72-56 respectiv 77-69.

Jonathan Dubas a fost cel mai bun jucător al meciului care a trimis titlul către BBC Monthey, cu 16 puncte, 13 recuperări și 5 pase decisive. Markel Humphrey a terminat cu 19 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive pentru formația învingătoare, iar colegul său, Brandon Young cu 16 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive.

Niksa Bavcevic a încheiat al doilea sezon pe banca lui BBC Monthey. Pe lângă acest titlu național, antrenorul croat a mai cucerit și două Cupe ale Ligii Elveției.

Niksa Bavcevic s-a aflat în două rânduri pe banca Stelei CSM EximBank și a petrecut un sezon și pe banca lui U BT Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!