Stiri Juniori U17 Masculin

Noi informații importante referitoare la Liga Națională de Babybaschet și Minibaschet

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.02.2017

După ce a anunțat locația și datele de desfășurare ale Ligii Naționale de Babybaschet și Minibaschet, Federația Română de Baschet, prin intermediul site-ului oficial a venit cu informații noi referitoare la perioada de desfășurare a fazei preliminare, respectiv perioada de înscriere în această fază a competiției. 

Astfel, conform FRB, faza preliminară se va desfășura în perioada 15 aprilie - 6 iunie 2017, pentru categoria Minibaschet masculin și feminin. Regulamentul de joc este același cu cel din ediția precedentă. Sistemul competițional și ponderea de calificare vor fi stabilite in funcție de numărul de echipe înscrise, iar datele de desfășurare vor fi alese de comun acord. Cluburile care nu vor înscrie echipe în faza preliminară vor fi distribuite automat in grupa albastră. Echipele structurilor sportive fără personalitate juridică se pot înscrie cu statut de invitat și vor fi repartizate de către FRB direct în grupa albastră.

De asemenea, foarte important de menționat este faptul că, perioada de înscriere în faza preliminară este 16 februarie - 31 martie 2017. Regulamentul de joc va fi același cu cel de la ultima editie a Ligii Nationale de Baby și Mini Baschet, iar perioada de transfer va fi anunțată în cel mai scurt timp. Informații complete despre modalitatea înscrierii puteți regăsi AICI.

Reamintim că, Liga Națională de Babybaschet și Minibaschet ediția 2017 va fi organizată în orașul Mangalia de Federația Română de Baschet în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal „Callatis” și Primăria Mangalia, după cum urmează:

• 18 iunie 2017 - 24 iunie 2017 - babybaschet, masculin și feminin (născuți 2007 și mai mici)

• 25 iunie 2017 - 01 iulie 2017 - minibaschet feminin (născute 2005 și mai mici)

                                        - minibaschet masculin (născuți 2005 și mai mici) GRUPA ALBASTRĂ, grupă ce se va forma în urma desfășurării fazei preliminare.

• 02 iulie 2017 - 08 iulie 2017 -  minibaschet masculin (născuți 2005 și mai mici) GRUPA ROȘIE și GRUPA GALBENĂ, grupe ce se vor forma în urma desfășurării fazei preliminare.

*Foto: Facebook Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!