Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

O jucătoare de la SCM CSS Craiova va juca în SUA

Ionuț Greere

Ionuț Greere
18.08.2014

La doar 17 ani, Miruna Minculeasa va juca pentru echipa Colegiului Festus, statul Missouri, formație la care va evolua din postură de elevă. Baschetbalista care evoluează pe postul de coordonator a aplicat la un schimb de experiență și după mai multe teste a reușit să fie acceptată la Festus.

În sezonul 2013-2014 Minucleasa a jucat în majoritatea partidelor pentru fomația craioveană pentru care a avut următoarele medii: 5 puncte pe meci, 4,3 recuperări și 0,9 pase decisive. În primăvara anului 2013, alături de tinerele sale colege a devenit vicecampioană a României la categoria U16 sub comanda antrenorului Vasile Daniel, antrenor pe care l-a avut și în Liga Națională.

” Visul american s-a împlinit în aceste zile când am fost acceptată la Colegiul din Festus, statul Missouri. Am aplicat pentru acest program și sunt foarte bucuroasă că am reușit. Sper să evoluez cât mai bine, să mă urmărească cât mai mulți antrenori de pe aici și să îmi continui cariera în America. În această după-amiază îmi voi cunoaște noile colege și antrenorul”, a declarat pentru Total Baschet tânăra jucătoare.

Minucleasa nu este singura jucătoare din România care a ales să plece în această vară în Statele Unite ale Americii. Bianca Blănaru, fostă jucătoare la BCM Danzio Timișoara a semnat un contract cu echipa de baschet feminin Washington State Cougars, iar Simina Avram, de la Olimpia Brașov, va purta maieul celor de la Georgia Tech.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe highschoolinamerica :

    Bafta Miruna!
    Iti dorim sa ai succes si speram ca vei beneficia de posibilitatile oferite! Pentru ceilalti putem spune ca Miruna va scrie despre experienta ei pe blog ca va fi lansata in curand. Adresa este: miruna.highschoolinamerica.org
    Bafta inca odata si ne vedem la anul!

    cu 9 ani în urmă (19.08.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!