Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

O nouă sală polivalentă va fi construită la Pitești

Eduard Popa

Eduard Popa
19.04.2019

noua polivalenta pitesti

Orașul Pitești va beneficia de o nouă sală polivalentă. Aceasta va avea o capacitate de 5.000 de locuri și va costa aproximativ 21 de milioane de euro și va înlocui Sala Sporturilor Trivale.

Anunțul privind construcția sălii a fost făcut chiar de către edilul orașului, Cornel Ionică.

„Guvernul României a aprobat, prin Hotărâre, indicatorii tehnico-economici pentru construcția Sălii Polivalente din Pitești. Este o bucurie imensă pentru mine această veste, după ani de eforturi susținute și drumuri repetate la Guvern pentru acest proiect și nu numai. Urmează ca acum Compania Națională de Investiții să înceapă procedurile prevăzute de lege pentru demararea investiției. Costul total al acesteia este de circa 95 de milioane de lei, bani de la bugetul de stat, la care se adaugă cinci milioane de lei de la bugetul local pentru amenajarea unei parcări corespunzătoare și a unui pasaj pietonal peste strada Basarabiei, acolo unde va fi construită sala care va avea până în 5.000 de locuri. Aceasta este cea mai mare investiție care este realizată în Pitești după 1990! Mai avem și alte proiecte similare depuse la Guvern și veștile bune vor continua!", a scris Ionică.

De altfel, primăria din Pitești a publicat și pe facebook un video sugestiv cu privire la modul în care va arăta noua sală polivalentă din oraș:

În prezent, în Pitești există numai Sala Sporturilor Trivale, aflată lângă Stadionul Nicolae Dobrin și care are o capacitate de 2.000 de locuri și în care își joacă meciurile de acasă cei de la BCM U Pitești.

*foto: facebook Primăria Pitești

7 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu Jim :

    Felicitari
    Bravo Pitesti. La Sibiu primaria doarme pe bani.

    cu 4 ani în urmă (19.04.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    sala
    Ca sa fim carcotasi, video-ul arata bine, situatia din teren e cu totul alta. Daca va fi construita acolo, spatiul dinte cladirile existente e exact cat un teren de fotbal, nici vorba de parc si copacei. Apoi daca tinem cont ca sala din Cluj a costat ~42 milioane lei .... sa dai dublu pt o capacitate mult mai mica ...

    cu 4 ani în urmă (19.04.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Sala
    Ar fi binevenita la Pitesti. Proiectul e minunat si e pentru Str. Basarabiei, nicidecum langa Sala Sporturilor.

    cu 4 ani în urmă (19.04.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea north.finder :

    Hahaha
    Inca un proiect "Praf in ochii alegatorilor" pe care actualul guvern il promite. Probabil spera la ceva votanti in plus cu ocazia campaniei electorale pentru europarlamentare. Guvernul ar trebui termine intai proiectele incepute, spre exemplu noua sala de sport de la Oradea, la care s-a oprit finantarea la nici o luna de zile dupa inceperea lucrarilor. Suntem satui de proiecte, tara asta are nevoie de altceva decat de proiecte, de 30 de ani tot facem proiecte dar nu mai apar realizarile. Nu mai muscati toate momelile astea electorale.

    cu 4 ani în urmă (19.04.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Felicitari ?!
    Jim, feliciti Pitestiul pt ca guvernul le face sala ?! Cum a zis north.finder, e o treaba pt adunat voturi, iar banii vin integral de la buget, adica si de la sibieni, oradeni, clujeni samd . Daca investitia era a autoritatilor locale,fie si partial, meritau intr-adevar felicitari, dar asa ... Sunt clujean, dar oare Oradea sau Sibiul n-ar merita si ei o sala de 5000 locuri, platiti de la buget ? Ba da, dar penalii cheltuiesc banii tarii numai in anumite zone, cu simpatii pesediste, iar cei care contribuie cel mai mult la bugetul tarii, sunt neglijati cu nerusinare !!!

    cu 4 ani în urmă (19.04.2019)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      ???
      Nu inteleg de unde provine frustrarea ta? Stadionul vostru nu a beneficiat de fonduri de la Guvern? Adica de la pitesteni, craioveni, sibieni si oradeni? Sau vedem doar intr-o singura directie ?

      cu 4 ani în urmă (19.04.2019)
    • RG:

      .
      Cred ca se refera la faptul ca banii sunt alocati strict din punct de vedere politic, nepunand mai intai performantele sportive ale anumitor orase. Adica sunt echipe care merita mai mult ca altele sa aiba o sala mai mare si mai moderna datorita rezultatelor obtinute in timp(si a suporterilor, binenteles, ca pana la urma ei sunt adevaratii beneficiari), dar nu primesc pentru ca acele orase sunt conduse de alte partide fata de cel de la guvernare.

      cu 4 ani în urmă (19.04.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!