Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

O victorie muncită pentru Phoenix pe Bega

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
13.09.2015

Echipa gălățeană antrenată de Florin Nini și Bogdan Bălănică a susținut sâmbătă seara un amical în sala Constantin Jude din Timișoara cu echipa locală BC Timișoara, finalista Cupei României din sezonul trecut.

Partida a fost interesantă, cu numeroase răsturnări de situație pe tabela de marcaj și s-a încheiat cu o surpriză. Phoenix a obținut o victorie muncită, una bună pentru moral în fața unei adversare de top din Liga Națională și asta în condițiile în care nu i-a folosit pe: Jay Threatt, Ciprian Țelinoiu, Alin Borșa și Radu Vîrnă, rămași la Galați din cauza unor probleme medicale. Rezultat final: BC Timișoara - Phoenix U Galați 76-80 (23-13, 25-21, 13-25, 15-21).

Principalii marcatori: Low 18 p, Shiloh 16 p, Barovic 13 p, Smith 11 p (Timișoara) respectiv Bojovic 20 p, Pesic 15p, Lemyk 15 p, Tresac 12p (Phoenix). Echipa gălățeană va juca duminică seara încă un amical, de data aceasta în Serbia, cu Vrsac iar marți va reveni în orașul de pe Bega pentru partida revanșă cu BC Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!