Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

OFICIAL. Martinic și Peciukas au semnat cu BC Mureș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
06.06.2013

BC Mureș a oficializat legitimarea lui Goran Martinic. De asemenea, a decis prelungirea contractului pentru lituanianul Vaidotas Peciukas. Ambii sportivi au semnat contracte cu valabilitate pentru următorul sezon competițional.

Martinic a jucat 33 meciuri în sezonul recent încheiat. El a avut medii de 20.3 puncte, 5.3 pase decisive, 2.8 recuperări, 1.5 intercepții și 2.6 posesii pierdute pentru 20.1 la eficiență în 32:52 minute pe partidă. El a bifat 29 prezențe în sezonul regulat și 4 în playoff.

Peciukas a terminat sezonul 2012/13, al doilea pentru el în Liga Națională, cu medii de 15.0 puncte, 3.1 recuperări, 2.7 pase decisive, 1.1 intercepții și 1.4 posesii pierdute în 30:11 minute pe meci pentru 15.5 la eficiență. De notat că lituanianul a jucat în toate meciurile oficiale ale lui BC Mureș în acest sezon: 30 în sezonul regulat și 13 în playoff.

Martinic este fundaș, iar Peciukas este extremă. Amândoi au câte două sezoane la activ în România. Martinic a fost al 3-lea pe lista marcatorilor în sezonul 2012/13. În schimb, Peciukas a fost cel mai eficient jucător al finalei.

Informația a fost confirmată pentru TotalBaschet de către președintele clubului din Târgu-Mureș, Cornel Lungu.

11 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    goran martinic
    Bun venit la Mures. Succes in sezonul ce urmeaza!
    Noi vom fi alaturi pentru sustinere!

    cu 10 ani în urmă (06.06.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    super
    Bine ai venit in jungla Goran si multumim Peciukas ca nu ai dat curs altor oferte pe bani mai multi Mare caracter!

    cu 10 ani în urmă (06.06.2013) Raspunde
  • ti_grrr :

    Martinic
    un transfer bun pt bcm, sa speram ca vor ramane si din ceilalti jucatori de baza, mare pacat ar fi sa se destrame poate cea mai faina echipa care a avut-o muresul pana acum... mai ales ca la anul joaca in cupe.Bine ai venit Martinic!!!!

    cu 10 ani în urmă (06.06.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    Bravo
    Va fi cel mai tare cuplu. Dublezi la Goran iti baga Peciukas, dublezi la lituanian de mananca Martinic. Le mai trebe un negru si un pivot ca sa tremure Hotii si la anu.

    cu 10 ani în urmă (06.06.2013) Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    Interesant
    Martinici este un jucator excelent offensiv dar cu niste lacune mari in defensiva. De multe ori ia multe decizii gresite in defensiva. Personal nu il vad sa se incadreze foarte bine la Mures unde a fost o echipa in adevaratul sens al cuvantului.

    cu 10 ani în urmă (06.06.2013) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet :

    @tzony
    Ai perfecta dreptate .. Martinic , un jucator care , in opinia mea , este un top 3 PGs din tara , dar individual .. Mures o echipa cu un colectiv puternic ,risca prin aducerea lui ,dar poate le iese . Cu ajutorul antrenorului sa reuseasca sa faca din individualismul lui ceva bun , el sa fie cel care sa bage mingea in cos atunci cand ceilalti nu pot . Vom Vedea !

    cu 10 ani în urmă (06.06.2013) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    rasism pe paine
    "Le mai trebe un negru si un pivot ca sa tremure Hotii si la anu."...sunteti de groaza. Il vreti sa culeaga bumbacul sau sa joace baschet ?

    cu 10 ani în urmă (06.06.2013) Raspunde
  • blaaa :

    @suporteru lu peste
    EȘTI de groază, că nici tu nu vrei să fii băgat în aceiași oală cu toți concitadinii tăi.

    cu 10 ani în urmă (06.06.2013) Raspunde
  • sugivaca :

    jucatori
    sper ca conducerea sa vada acest comentariu.cu niste jucatori de calitate care pot da si niste exemple topchov popescu care nu exagerez sunt liberi de contract atunci pot fi adusi mai usor am putea face o echipa de senzatia si cu cateva speculati daca sar adeveri am putea ataca titlul cupa si sa iesim din grupe in eurochallenge. un lot de 12 perfect ar arata astfel: ceskovic martinic ciric peciukas cuic paltinisanu topchov(liber de contract sau sarovic daca sar putea aduce)bogdan popescu si el liber mandache liviu dumitru jucan si un jucator pe pozitia patru ca nicoara sau burlacu sau silvasan . si sa nu uitam archie e liber ar putea sa il aduca sau si fara doi jucatori din aceasta lista cu baczo si borsa in lot am putea face fata dar aceasta lista cred ca este senzationala si daca am putea avea lotul asta vam spus putem face senzatie

    cu 10 ani în urmă (06.06.2013) Raspunde
  • sugivaca :

    ?
    bineinteles daca fac si o echipa buna impreuna deorece cu stanescu si tudor cu staruri locul 6 iar cu ciurucuri locul 1 deci depinde dar ar fi ceva excelent

    cu 10 ani în urmă (06.06.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    !
    eu il laudam si il asteptam pe Martinic in ideea in care ramnea Cuic si pleca unul dintre Ceskovic/Navickas.
    Daca pleaca liderul echipei va fi greu de suplinit si va lipsi, cred eu, mult mai mult decat ne putem noi inchipui.

    In consecinta ma astept la mai multe veniri de calibru, ca sa putem face fatza cu succes pe toate 3 fronturile si si fara Cuic!

    cu 10 ani în urmă (10.06.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!