Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Boian: „Sunt pregătit pentru revenirea în cea mai bună divizie a țării”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.07.2014

Octavian Boian revine pe prima scenă a baschetului românesc, după ce în sezonul anterior a evoluat în liga secundă la BC PH Miercurea Ciuc. Fundașul va evolua în stagiunea care debutează în toamnă la BC Timișoara. Sportivul de 26 de ani a vorbit pentru site-ul oficial al bănățenilor despre transferul pe Bega, respectiv despre noii săi colegi. 

„În mod sigur, sunt pregătit pentru revenirea în cea mai bună divizie a țării. Simt că am ceva de demonstrat și sper să reușesc meciuri bune pentru BC Timișoara. Am să fac tot ceea ce este nevoie ca echipa să câștige și sper ca sezonul acesta să fie productiv atât pentru mine cât și pentru echipă.

Contra lui Pesic, Tica și Bogdan Popescu am evoluat de mai multe ori și pot spune că sunt niste jucători redutabili. Și pe baschetbaliștii tineri ai BCT-ului îi cunosc din campionatul intern, de asemenea. Știu mai puține despre nord-americani, Mangiat și Lewis, dar am auzit lucruri bune despre ei. Consider că avem un grup puternic pe toate planurile. Dorința de a câștiga, experiența și seriozitatea cred că sunt principalele noastre atuuri”. 

Boian a mai trecut pe parcursul carierei sale de baschetbalist profesionist la echipe precum CSU Cuadripol Brașov, SCM U Craiova, CS Otopeni și CSS Giurgiu. 

*Foto: Răzvan Păsărică

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!