Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Brașov se impune fără probleme la Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.11.2014

Formația Olimpia CSU Brașov a câștigat în deplasare pe terenul celor de la CS Universitatea Oradea cu scorul de 84-58, într-un meci din cadrul primei etape a returului din Liga Națională de Baschet Feminin. De notat este că disputa s-a jucat în devans, etapa a 14-a fiind programată normal în perioada 4-7 decembrie. 

Brașovnecele pregătite de Dan Calancea și-au adjudecat toate cele patru sferturi ale confruntării cu parțiale de 25-14, 23-19, 17-11 și 19-14.

Cele mai bune jucătoare din lotul Olimpiei în acest meci au fost B. Jones cu 24 de puncte, respectiv C. Bartee cu 20 de puncte și 15 mingi recuperate. De cealaltă parte, de la gazde, F. Smith a încheiat partida cu 26 de puncte și 13 rebound-uri, în timp ce B. Smiley a avut 11 puncte înscrise și tot atâtea recuperări. 

Oradea are în acest moment un bilanț de 12 înfrângeri și 2 victorii, în timp ce gruparea de sub Tâmpa are la activ 8 meciuri câștigate, 5 pierdute și un meci mai puțin disputat.

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului de la Oradea!  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!