Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Orele de disputare ale meciurilor 3 și 4 din finala feminină

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.04.2017

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Universitatea Cluj-Napoca se află la egalitate, 1-1, după primele două meciuri jucate din finala Ligii Naționale de Baschet Feminin. În primele două partide de la Sfântu Gheorghe, cele două finaliste și-au împărțit victoriile, iar acum seria se mută pentru meciurile 3 și 4 în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca. 

Partidele de la Cluj sunt programate miercuri, 26 aprilie, respectiv joi, 27 aprilie, în fiecare zi începând cu ora 19:00

La fel ca în primele două partide, canalul de YouTube al formației din Sfântu Gheorghe va transmite LIVE meciurile AICI

Reamintim faptul că primul joc al finalei a fost adjudecat de Universitatea Cluj cu 66-64, în timp ce Sepsi s-a impus în al doilea cu 72-66.

Dacă una dintre cele două echipe va reuși să câștige ambele jocuri de sub Feleac, atunci va cuceri titlul de campioană națională. În schimb, dacă își vor împărți din nou victoriile, seria merge din nou la Sfântu Gheorghe pentru decisivul de duminică, 30 aprilie. 

*Foto: Mircea Roșca @sportpictures.eu

10 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    O finalã in mijlocul sãptãmãni
    Organizare ciudatã...

    cu 7 ani în urmă (24.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    La Cluj
    Ar trebui ca în sala Horia Demian după intonarea imnului național sa se cânte Imnul lui Avram Iancu, iar oaspeții sa trebuiască sa îl respecte, exact așa cum fac ei la meciurile lor de acasă ... Tihi, sper ca ai învățat ce înseamnă cuvantul "politica" și nu mă trimiți afară de pe site :)

    cu 7 ani în urmă (24.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      VOI CANTATI CE VRETI...NU NE DERANJEAZA! NOI VOM CANTA SIGUR IMNUL ECHIPEI SI AL SPECTATORILOR NOSTRII SI IN SALA HORIA DAMIAN !!

      cu 7 ani în urmă (25.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      Ati auzit ? Am spus adevarul! HAIDE SEPSI SIC!

      cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Totalbaschet
    Este minunat ca ati infiintat acest site, dar inainte sa publicati comentariile ar trebui sa le cititi si sa postati numai ce are legatura stricta cu baschetul, ca astfel de nationalisti idioti ca trancer, chirita, TDM end company sa nu aibe ocazia sa-si bata joc de alte nationalitati. Fiecare nationalitate are obiceiuri, traditii etc, care ar trebui respectate.

    cu 7 ani în urmă (24.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      ...
      Controleaza-te când iei cuvantul. Eu nu te-am jignit personal. Voi cei de acolo jigniți o întreagă națiune când cereți respect pt o provocare mizerabila pe care o faceți, pt o fantezie care este doar în capul vostru ... Și da, are legătură cu baschetul pt ca pătați frumosul acestui sport deosebit cu "obiceiul si traditia" voastră murdara - cand cereti respect pt un imn care nu are niciun fel de oficialitate! Sper ca fetele Clujului sa aibă forța să se autodepaseasca, pt ca în fata au o echipa mai valoroasa ...

      cu 7 ani în urmă (24.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      @laca! Fii penibil în continuare cum îţi stă bine! Da, dacă clujenii adoptă "Marsul lui Iancu" ca și imn, pe principiul vostru, trebuie să staţi drepţi, doar asa cereti voi la sântu ghiţă! N-ai cu cine, vă văitaţi că o dăm în politică da' continuaţi în mizerie! Scoate-l și pe Tihilică-n ring, azi era ocupat pe gsp.ro cu combaterea stirii cum că la meciul de fotbal Sepsi-Timisoara a fost ceva necurat după modul cum s-a pariat pe el, să vină aici să scuze gnomii de la Ferencvaros iar pe noi să ne coboare la nivelul lui!

      cu 7 ani în urmă (25.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      IN PRIMUL RAND NU STAU IN POZITIA DE DREPTI,NU SINT MILITAR !!PUTETI ADOPTA SI VOI ORICE IMN,NU MA DERANJEAZA!! N-UL CONFUNDA ECHIPA SEPSI OSK CU U CLUJ ...LA NOI SE JOACA FOTBAL !!!PE FERENCVAROS LASA IN PACE,ESTE UN CLUB SPORTIV MULT MAI TITRAT DACAT CUNOSTINTELE TALE DE SPORT!! FAIR PLAY = COMPORTAMNTUL LA FED CUP MAMAIA 1917 ??? SUCCES SPEIS SIC...HAI FETELOR !!

      cu 7 ani în urmă (25.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Este cam liniste pe aici in timpul pauzei dintre reprize: conducem cu 5 puncte...Succes fetelor !!

    cu 6 ani în urmă (26.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    AM CASTIGAT!!! 8-2 SI ASTEPTAM AURUL,CUPA SI COROANA!!

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!