Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmane Barro trece la U-BT Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
23.06.2016

După ce i-a luat anul trecut la pachet pe Filip Adamovic și Kyndall Dykes, U-Banca Transilvania a mai bătut palma cu un „tigru”. Este vorba de Ousmane Barro, cel care a fost anunțat astăzi drept noua achiziție a clujenilor.

Pivotul de 31 de ani a evoluat în ultimele sezoane doar în țara noastră. El a fost adus în 2013 de către BC Mureș, formație alături de care a disputat trei finale ale Ligii Naționale. De asemenea, Ousmane a îmbrăcat, timp de o singură stagiune, maioul lui BCM U Pitești.

Barro are la activ 132 de partide în Liga Națională, remarcându-se cu medii de 10.7 puncte, 7.2 recuperări, 1.0 capace și 1.0 pase decisive, cu 15.4 la eficiență. În plus, senegalezul a bifat 15 meciuri în Cupa României.

”Mă bucur că am reușit să îl aducem pe Barro, cred că este un jucător care se mulează perfect la nevoile și echipa pe care o avem. Îi urăm bun venit, sper să fie una dintre cărămizile de care avem nevoie pentru a construi o echipă foarte puternică”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul lui U-BT, conform site-ului oficial al echipei.

*Foto: Csaba Toth/BC Mureș

25 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danms :

    ?!?!?!
    Ooooo, NUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!

    cu 7 ani în urmă (23.06.2016) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    wow
    Domnul Silvasan este tot o caramida sau cimentul de la constructia echipei?

    cu 7 ani în urmă (23.06.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    Happy
    Pe mine ma bucură mutarea asta.Dc?Nu-l mai vad de dulapu de Zigeranovic, si sper să nu-l mai văd pe la vreo altă echipa la noi.Gesturile caracteru comportament nu fac cinste unui sport frumos numit baschet.
    Sper să nu vina cv Ploiesti sa-l ia doara acolo e prietenu lui Burlacu.Cu siguranță dupa retragerea lui 2 zile petrec:))

    cu 7 ani în urmă (23.06.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Nu te supara, dar Zigeranovic a fost un jucator destul de decent in toti anii jucati in Romania 4 sau 5 la numar. Faptul ca a avut el meciuri cu jucatori aparent calmi gen Zupan sau Lalovic nu inseamna ca e numai vina lui pt ca baietii astia desi par, nu sunt deloc usa de biserica. Eu as zice sa il respectam pe Zigeranovic ca joaca un baschet mult mai curat decat altii care mimeaza baschetul curat. Eu raman la parerea ca Zigeranovic a fost cel mai bun 5 al Clujului de la Saftescu incoace, dar nu am fost capabili sa valoroficam asta. Barro nu e mai prejos, dar depinde ce facem cu el

      cu 7 ani în urmă (23.06.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      ....
      Ultimu jucator n-am zis că este.Dar să recapitulăm.La Medias probl destul de mari cu Siloh si Moore,parcă au fost si ceva lovituri acolo.
      Episodu Asesoft la Rovinari.Cn a început Zigeranovic.El a început cu instigatu.A încercat ceva de genu si la Oradea în semi-finala.Acelaș gest,bine acolo a fost disputa Adamovic-Pasca.
      Singura lui calitate e că e bătăios asta n-am ce reproșa,mie nu mi s-a parut un super jucator niciodată.Îo țineau polonezii când au jucat în Euroligă dar si-au dat seama că e prea lent pt asemenea nivel.
      Da care is jucatorii aia care mimează baschetu?Is foarte curios

      cu 7 ani în urmă (23.06.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Jucatori care mimeaza baschetul corect si care par tot timpul nevinovati chair daca uneori nu e asa, nu baschetul in general...Lalovic, Zupan sunt doua exemple dintre pivoti. Pasalic e un alt jucator care stie bn baschetul si fara minge. Nu mai zic de Calota care da si fuge si multi alti jucatroi din campionat.

      Cat despre amintirea cu Zigeranovic si meciul cu Rovinari, tins aiti aduc aminte ca daca bn retin atunci la ROvinari era nimeni altul decat pivotul Andreas Glyniadakis, un monument de prostie ca si comportament, altfel foarte bun baschetablist

      cu 7 ani în urmă (23.06.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      ...
      Da îmi aduc aminte de grec.Super jucator s-a vazut pe unde a jucat,a facuto bn si la Rovinari.Caracter da stiu,doar ca Zigeranovic a început acolo Glynadakys a continuat cu palma aia...dupa Negoitescu...Am revazut faza de multe ori.

      Zupan este un om de foarte bun simț,un om sportiv care da este bătăios da nu am vazut înjuraturi,provocări...am vazut doar fair-play si dorinta si bucuria baschetului.Cazut pe jos nu prea este cu simulările,certuri cu arbitri sau cerut de tehnice si apostrofări....

      cu 7 ani în urmă (23.06.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Astia care ti se par tie super fait-play, care nu protesteaza uneori sunt cei care provoaca, care imping, care mai dau cate un cot invizibil, nu zic ca fac rau, sa nu ma intelegi greist, dar sa nu exgeram ca si ei au metodele lor fara a iesi in evidenta. E destul de greu de exemplu la 2,05 sa domini un adversar gen Zigeranovic daca joci ca un sfant. Cat despre faza aia, Zigeranovic o fi pornit, dar dupa ce incasezi de toate un meci intreg, la un moment dat ori te resemnezi ori explodezi si dai. Imi aduc aminte ce gesturi si ce reactii avea Krstanovic in terne cand juca cu Burlacu si vb aia, Zoran era calm...

      cu 7 ani în urmă (23.06.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      .....
      La sârbi,bulgari si asa mai departe le sare repede țandăra.Vezi exemplul Lucic sau Pasalic era sa rupa rau de tot un scaun la Oradea.
      Asta cu provocatu se întâmplă la orce sport sunt cu siguranta meciuri care se cere asa ceva,se obțin tehnice nervi eliminări directe si asa mai departe.

      Acuma legat de Krstsnovic si Burlacu,spunemi un jucator care să-l înghită pe Burlacu sau câte face înjura pe teren si asa mai departe....Tin minte o faza când efectiv i-a dat un cot lui Pesic de i-a mutat fața de la loc și culmea fault ofensiv Oradea.

      cu 7 ani în urmă (23.06.2016)
    • zapacitu79:

      :)
      si eu sper sa nu-l mai stranga marele caracter zupan de oua pe barro! si nici sa nu-l mai loveasca pe Gajovic de fiecare data cand ii pune capac

      cu 7 ani în urmă (24.06.2016)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      simulari
      Apropo de simulari si integritatea jucatorilor. Imi amintesc din actuala finala o ciocnire intre Zupan (aprox. 110 kg) si Martinici (aprox. 80 kg) care a sfidat orice lege a fizicii... Deci sa fim mai rezervati, jucatorii uzeaza de tot arsenalul lor, mai mult sau mai putin ca sa iasa pe teren in avantaj.

      cu 7 ani în urmă (25.06.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    barro
    Sa speram ca va fi mai constant ca si la alte echipe.

    cu 7 ani în urmă (23.06.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    Un jucator si un om deosebit
    Desi imi pare rau ca pleaca de la noi ii urez succes lui Ouzzy deoarece atat timp cat a jucat la noi s-a comportat ireprosabil atat pe teren cat si in afara lui. Va fi binevenit, aplaudat si aclamat in Jungla intodeauna.

    cu 7 ani în urmă (24.06.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Lungu
    a ajuns o marioneta! Din pacate dl Beres Lorant face ce vrea la acest club! Mai nou impreuna cu dl Kadar Zoltan

    cu 7 ani în urmă (24.06.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Nu m-ar mira
    daca am incepe campionatul fara nici un jucator de nationalitate romana! Si nu m-ar mira daca din sezonul viitor s-ar "traduce" si imnul la Tg-Mures!

    cu 7 ani în urmă (24.06.2016)
    • CSM CSU Oradea popsiis:

      =))
      Urmeaza sa strige fanii clujeni hui hui hoira:)))))))

      cu 7 ani în urmă (24.06.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      tme nu trepida
      Pana cand esti sub acoperire ca suporter, nu trepida...
      Oprea si Dani Popescu sunt acolo sa te sustina, daca chiar esti muresan. (Ma indoiesc ca esti muresan)

      cu 7 ani în urmă (25.06.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme:

      N-are rost
      sa iti rasunnd! tu esti suporterul tipic de fotbal cinnd sa trezit cu echipa de fotbal desfiintata Sa trezit la baschet!

      cu 7 ani în urmă (25.06.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      @tme
      Din raspunsul acordat de tine tme, inteleg ca:" tu esti suporterul tipic de fotbal, care afla in tribuna in minutul 90 ca a sustinut echipa adversa.Dupa ani buni,ai trecut la litera b, adica baschet.Tu ai vazut odata minge de baschet de aproape?

      cu 7 ani în urmă (25.06.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme:

      Reclama
      prea p....t. prea de la tara!

      cu 7 ani în urmă (26.06.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Si-au batut joc de
    Barro! A fost adus Santa{stim cu totii de ce) iar pentru acest "scop nobil' a fost sacrificat Barro!

    cu 7 ani în urmă (24.06.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      De ce ?
      Scrie tot clujene!! De ce ?

      cu 7 ani în urmă (24.06.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Game over
    Bãieti, suporteri de la alte echipe nu trepidati. In urmãtorul sezon U Bt se stie deja cã ajunge in finala PO.

    cu 7 ani în urmă (24.06.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Din 2011 incoace suntem mereu favoriti sau printre favoriti la titlu. Rezultatul e ca echipa a fost o singura data aproape de finala exact cand lume aii canta prohdul si era cotata doar cu sanse la playoff, in sezonul cu Pintea principal. Asa ca eu as ramane rezervat. Clujul nu are nici mijloace specifice, nu are nicio certitudine ca echipa va functiona in formula actuala, asa ca poate fi finala, poate fi campionat, cum la fel de bn se poate iesi din nou din sferturi

      cu 7 ani în urmă (24.06.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Over
      Imi dai dreptate free62 daca citesti si urmatoarele stiri cu UBt.Ce achizitii si ce repede pentru o echipa din LNBM.
      PO pe anul 2016-2017 e "deja jucat" si daca tu ai fi antrenor la ei.
      Oradea sta si asteapta 1 august si apoi 23august ;))

      cu 7 ani în urmă (25.06.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!