Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă este noul antrenor al lui Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.07.2014

Ovidiu Teleabă va fi din sezonul viitor antrenorul principal al lui Gaz Metan Mediaș. Acesta a semnat un contract valabil pentru un an cu formația ardeleană. Ovidiu Teleabă revine pe banca lui Gaz Metan după ce în sezonul 2011-2012 acesta a stat pe banca medieșenilor, reușind să câștige sezonul regulat dar oprindu-se în semifinalele LNBM, unde CSU Asesoft Ploiești le-a oprit ardelenilor drumul spre finală.

Mihai Popa va ocupa și din sezonul următor poziția de antrenor secund. Fostul jucător al Gazului Metan a fost asistentul lui Marcel Țenter atât în sezonul 2012-2013 cât și în stagiunea recent încheiată.

În acest moment Gaz Metan Mediaș are sub contract doar trei jucători, este vorba despre Vlad Solopa, Cătălin Funar și Horia Cristeian. Cel mai lotul va fi conturat cât mai curând după ce formația de pe Târnava Mare și definitivat staff-ul tehnic.

Info: novatv.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!