Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă a demisionat! Mihai Popa rămâne antrenor principal la Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.10.2015

Staff-ul tehnic al lui Gaz Metan Mediaș a suferit modificări chiar înaintea startului Ligii Naționale de Baschet Masculin. Ovidiu Teleabă a demisionat din funcția de antrenor principal a formației de pe Târnava după ce mai multe surse indicau acest demers încă de săptămâna trecută. Postul de antrenor principal va fi preluat de Mihai Popa, iar antrenor secund va fi Dan Popa, fost jucător și antrenor secund la Gaz Metan Mediaș.

Ovidiu Teleabă se afla la al doilea mandat pe banca lui Gaz Metan. Tehnicianul a mai antrenat formația din Mediaș în sezonul 2011/2012 respectiv în sezonul 2014/2015. În sezonul  2011/2012, cu Teleabă pe bancă, Gaz Metan a câștigat sezonul regulat ca mai apoi să se oprească în semifinale. Antrenorul a avut un record de 41 de victorii și 27 de înfrângeri pe banca echipei medieșene.

"Ţin mult la Ovidiu (n.a. Teleabă). Îmi pare rău că nu a mai vrut să continue. Am încercat să-l facem să se răzgândească, dar nici gând de aşa ceva. Îmi doream ca el să continue să pregătească echipa, mai ales că este de aici, din Mediaş, că are destulă experienţă la un asemenea nivel şi că îi cunoaşte foarte bine pe jucătorii pe care-i avem acum în lot", a declarat Octavian Şerban pentru tribuna.ro

Gaz Metan Mediaș, cu Mihai Popa antrenor principal și Dan Popa secund, va debuta în noua ediție competițonală a Ligii Naționale de Baschet Masculin în deplasare pe terenul BC Mureș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!