Stiri

Panathinaikos și-a ridiculizat rivala din Grecia pe site-urile de socializare (VIDEO)

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.03.2019

Cupa Greciei a creat o adevărată isterie între cele două echipe de tradiție, Olympiacos și Panathinaikos. Oly a decis să abandoneze meciul din semifinale cu PAO și a anunțat că nu se va mai duela cu marea rivală decât dacă partidele vor fi oficiate de arbitri străini.

Federația de baschet din Grecia nu a îmbrățișat condiția impusă de Olympiacos și astfel s-a ajuns ca echipa din Pireu să nu se prezinte la partida de astăzi, 17 martie, cu Panathinaikos.

„Verzii” nu au scăpat șansa de a-și ironiza rivala de o viață și au răspândit pe rețelele de socializare un video cu mesajul „Opponent not found”.

 

Panathinaikos este prima în campionatul Greciei cu 19 victorii din tot atâtea partidei. Olympiacos este abia pe 6 cu 17 victorii și 2 înfrângeri dar și 6 puncte penalizare, după abandonul din cupă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!