Stiri

Panathinaikos obține o victorie uriașă pe terenul lui CSKA Moscova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.03.2019

Panathinaikos Atena a reușit să învingă pe terenul lui CSKA Moscova, în etapa cu numărul 26 din Euroliga masculină. Nick Calathes a adus victoria pentru eleni, cu o triplă marcată în ultimele fracțiuni de secundă, prin care s stabilit scorul final, 78-77.

În primele două sferturi jocul a avut un asepct echilibrat, cu gazdele la conducere dar fără ca diferența să crească la mai mult de două posesii. La pauza ecartul lui CSKA era de 6 puncte, 41-35. În startul sfertului trei, Chacho Rodriguez i-a dus pe ruși la 10 puncte, printr-o reușită de la distanță. PAO a avut un răspuns excelent și înaintea ultimului minut a reușit să preia conducerea. Kurbanov a stabilit scorul după 30 de minute de joc, 59-58. Actul decisiv a adus multe schimbări la conducere. CSKA a reușit o nouă desprindere și avea 7 puncte avantaj cu 2 minute rămase de joc. Calathes și Thomas a tăiat deficitul în următorul minut. După trei vizite la linia de libere, scorul a ajuns la 77-75 pentru gazde. Nick Calathes a decis meciul cu un coș de 3 puncte cu panoul, aruncare care a venit de la 9 metri.

Nick Calathes a încheiat partida de la Moscova cu 11 puncte, 9 pase decisive și 3 recuperări. DeShaun Thomas a contribuit cu 12 puncte și 6 recuperări. James Gist a marcat și el 11 puncte iar Ioannis Papapetrou a terminat cu 10 puncte și 9 recuperări.

Sergio Rodriguez a fost principalul artizan de la CSKA cu 23 de puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive. Cory Higgins a totalizat 14 puncte și 3 recuperări.

foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!