Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Parcurs excelent pentru BCM U Piteşti în jocurile amicale din Grecia

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
11.09.2014

Milosevic

Aflată în cantonament în Grecia, BCM U Piteşti a disputat trei partide amicale. Echipa antrenată de către Hristu Şapera a bifat trei victorii, împotriva echipelor SFK Perikos-Arhelaos şi Ermis Lagkada, din liga secundă, respectiv împotriva lui Trikala, componentă a primei divizii din ţara elenă.

Marţi (09.09), BCM U a trecut de Perikos cu scorul de 96-48. A urmat succesul de miercuri (10.09), cu Ermis Lagkada, scor 76-59. În fine, în seara aceasta, elevii lui Hristu Şapera au învins-o pe Trikala la 4 puncte diferenţă, scor 80-76.

BCM U mai are programate alte două partide amicale, însă care se vor desfăşura în Bulgaria. Pe data de 15 septembrie, argeşenii se vor duela cu Rilski Sportist, urmând ca pe 16 septembrie să evolueze împotriva campionaei ţării vecine, Levski Sofia.

Primul joc oficial al lui BCM U Piteşti este programat pe 27 septembrie. Atunci, argeşenii se vor deplasa la Mediaş pentru jocul din Cupa României cu Gaz Metan.

foto: Trikala BC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!