Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Paul Chetreanu, noul asistent al lui U Mobitelco Cluj

Adrian Micinic

Adrian Micinic
29.07.2013

 

Paul Chetreanu a fost numit în funcția de antrenor asistent al echipei U Mobitelco Cluj-Napoca, informează site-ul oficial al ardelenilor. Fost campion al României alături de aceeași echipă, Chetreanu nu a mai jucat baschet de performanță de mai bine de un an de zile.

Astfel, Chetreanu va face echipă cu noul antrenor principal al echipei, Dorin Pintea. Potrivit surselor TotalBaschet, staff-ul tehnic al lui U Mobitelco va fi completat de către Milorad Perovic. Totuși, până la această oră specialistul ex-iugoslav nu a fost anunțat oficial de clujeni. Perovic este antrenor secund al echipei naționale de seniori, după ce în sezonul 2012/13 a lucrat alături de Marcel Țenter la Gaz Metan Mediaș.

U Mobitelco Cluj are programată reunirea pentru data de 1 august anul curent. De notat că ardelenii au schimbat toți jucătorii străini față de sezonul precedent.

Citiți și

SURSE. Chetreanu renunță la baschet

Mircea Cristescu: "Chetreanu a fost nevoit să pună punct carierei de baschetbalist"

Mircea Cristescu: "Noi ne dorim ca Paul Chetreanu să rămână în staff-ul nostru" 

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    asistent
    Parcă era vorba că Cuia va fi si antrenor asistent...

    cu 10 ani în urmă (29.07.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    Cuic
    Nu-i nimic, poate Cuia se razgindeste si revine la Mures! lol

    cu 10 ani în urmă (30.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!