Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pavel Marinov: „În mare măsură e vina mea că nu am câștigat mai multe meciuri în această fază, deoarece nu am evoluat la nivelul așteptat”

Valentin Todea

Valentin Todea
30.03.2016

Gruparea alb-roșie își măsoară în această seară forțele cu BC Timișoara, formație împotriva căreia a înregistrat două înfrângeri în acest an. Partida demarează la ora 20 în Sala Dinamo. Înaintea acestui meci, Total Baschet a luat legătura cu jucătorul terierilor, Pavel Marinov.

Ce așteptări ai de la acest meci?

Cred că va fi un meci bun de urmărit deoarece ambele echipe sunt foarte interesate să câștige și toată lumea va da maximum pentru victorie.

Crezi că Timișoara pornește cu un avantaj moral deoarece s-a impus în ultimele două confruntări directe?

Dacă vor începe meciul cu acest lucru în minte sunt deja pierzători. Nu cred că ei trăiesc în trecut și asta nu va fi o problemă.

Echipa ta a câștigat doar două partide în faza a doua a sezonului regulat. Ce crezi că a lipsit pentru ca voi să acumulați mai multe victorii?

Consider că în mare măsură e vina mea deoarece nu am evoluat la nivelul așteptat. Ne antrenăm la un nivel superior acum și de aici înainte cu siguranță va fi bine.

Te aștepți ca Dinamo să câștige cele trei jocuri rămase din grupa 7-12?

Aceasta a fost una dintre principalele noastre greșeli în acest sezon, să ne gândim prea mult la ce va fi în continuare. Trăim pentru meciul cu Timișoara, după aceea ne vom gândi la ce va urma.

*Foto: Răzvan Păsărică/ sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!