Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pavel Marinov s-a înțeles cu BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.07.2016

Pavel Marinov va evolua în sezonul 2016/2017 pentru BCM U Pitești, după cum informează presa bulgară. Fostul dinamovist s-a înțeles deja cu formația din Trivale și a semnat un contract pe durata a unui sezon.

Sezonul 2015/2016 a fost primul pentru Pavel Marinov în care nu a evoluat în Bulgaria. El a sosit în țara noastră, unde a evoluat pentru Dinamo București. Extrema ce măsoară 1.99 metri a fost o piesă de bază în trupa „roș-albă” și de multe ori a fost utilizat pe poziția 1, fiind un așa numit point forward.

36 de partide a bifat Marinov în Liga Națională pentru Dinamo. El a înregistrat medii statistice de 12.3 puncte, 4.3 recuperări și 3.5 pase decisive în aproximativ 30 de minute petrecute pe parchet. Bulgarul a bifat 5 partide și în Cupa României, cu cifre de 10.6 puncte, 4.2 recuperări și 2.2 pase decisive.

În cariera sa, Pavel Marinov a trecut în Bulgaria pe Balkan Botevgrad, Yambol și Lukoil Academic Sofia.

8 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Andrew :

    Marinov
    Un transfer cred eu ca reusit. Joaca ce pozitie vrei, cu exceptia a celei de pivot. Bine ai venit la Pitesti!

    cu 7 ani în urmă (05.07.2016) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    BCM U
    Intr adevar poate juca pe 1-2 chiar si 3. Hunter poate juca 4-5. Se pare ca Sapera a vrut jucatori care pot sa acopere mai multe pozitii. Mult succes Marinov!

    cu 7 ani în urmă (05.07.2016)
    • FC Argeș Pitești Andrew:

      @Renan
      El e pozitia 3. Ca joaca 1 si 2 e altceva. Joaca si 4. :)

      cu 7 ani în urmă (05.07.2016)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Re
      La Dinamo a avut multe meciuri jucate pe pozitia 1! A inceput bine dar pe finalul campionatului, a dezamagit. Sa vedem ce va face la noi. L-as fi preferat pe Max, a avut un procentaj mult mai bun de la 3 pct fata de Marinov.

      cu 7 ani în urmă (05.07.2016)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Shakall :

    lot
    din pacate se pare ca iar ne conturam un lot pentru locurile 6-10

    cu 7 ani în urmă (05.07.2016)
    • FC Argeș Pitești Andrew:

      devreme
      E devreme sa tragi concluzia asta. Avem decat 2 straini sub contract. Cum poti trage tu concluzia asta? Sau nu stii ce joaca Marinov? Prea mult amatorism in comentariile unora.

      cu 7 ani în urmă (05.07.2016)
    Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    poz.1
    A jucat mult pe 1 si prost cu multe To si cu tranzitie lenta. Nu am inteles de ce nu juca Babkauskas mai mult. Cand a jucat a facut o bine. Oricum a fost strategia celor bulgari antrenorul si jucatorul. Marinov a jucat ce a vrut si cand a vrut la Dinamo, sa vedem daca Sapera ii va permite

    cu 7 ani în urmă (05.07.2016)
    • FC Argeș Pitești Andrew:

      Marinov
      Intr-adevar, a jucat cam ce a vrut la Dinamo, dar Todorov il cunostea foarte bine. A fost si capitan. Cred ca la Sapera va fi altceva.

      cu 7 ani în urmă (05.07.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!