Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Phoenix, misiune ușoară pe teren propriu cu Poli Național Iași

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
20.01.2017

Echipa pregătită de Eugenio Rodrigues și Andreea Șoptică va juca primul meci din campionat în fața propriilor suporteri în dauna lanternei Poli Național Iași. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00, în sala Polivalentă Dunărea din Galați.

Cele două echipe s-au mai confruntat o singură dată în istorie, în tur la Iași când Phoenix s-a impus dramatic în prelungiri cu 88-84. În aceea partidă s-au remarcat: Dominique Mosley 20 puncte, 10 recuperări, Emalia Galdeira 24 p din tabăra ieșeană respectiv Shanice Steenholdt 28 p, 13 recuperări, Katie Rutan 18 p, din echipa gălățeană. Între timp datele problemei s-au schimbat, Poli Național Iași are mari probleme financiare și s-a despărțit de cele două jucătoare americane dar și de antrenorul grec și în ultimele etape s-a prezentat cu un lot format din 7-8 jucătoare și în aceste condiții Phoenix nu are cum să scape victoria. Situația din clasament se prezintă astfel: Phoenix Galați, locul V cu 22 de puncte și un bilanț de 7 victorii și 8 înfrângeri respectiv Poli Național Iași, locul X cu 16 puncte, o singură victorie din cele 15 meciuri disputate.

Partida de la Galați va fi condusă de arbitrii: Alexandru Vasile, Alin Bobeică, Claudia Patricia Teleian, iar comisar FRB a fost delegat Cristian Vilcinschi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!