Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pivot american pentru Energia Târgu-Jiu

Paul Olar

Paul Olar
11.07.2014

Angrenată în EuroChallenge, CS Energia Târgu-Jiu își construiește de zori lotul pentru sezonul următor. După ce i-au prelungit contractul lui Louis Darby, oficialii olteni au bătut palma cu un nou baschetbalist american. Este vorba de Marvin Jefferson, care evoluează pe postul de pivot.

Născut pe 7 ianuarie 1986, sportivul vine de la Pertevnial Istanbul, din liga secundă a Turciei. El măsoară 2.06 m și cântărește 110 kg, fiind absolvent al colegiului Idaho University. Jefferson și-a început cariera profesionistă în Franța, la UJAP Quimper. Ulterior, jucătorul de peste ocean a trecut pe la Atletico Bigua (Uruguay), JA Vichy Val d’Allier Auvergne, Boulazac Basket Dordogne (Franța) sau Apollon Limassol (Cipru).

La ultima grupare amintită, Marvin a fost urmărit îndeaproape de Antonis Constantinides, tehnician ce l-a inclus pe lista de achiziții a clubului din orașul lui Brâncuși.Totodată, centrul a bifat alături de ciprioți prezențe în EuroChallenge, strângând medii de 8.4 puncte, respectiv 4.1 recuperări.

Marvin este originar din statul California și reprezintă a doua mutare efectuată de Energia. În primă instanță, oficialii din sudul țării s-au înțeles cu cehul Michal Kremen. Nu în ultimul rând, "alb-albaștrii" vor conta în continuare pe Nemanja Milosevic.

*Info: csenergia.ro
*Foto: www.boulazacbasetball.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!