Stiri

Playoff Euroligă. Baskonia Vitoria Gasteiz supraviețuiește în seria cu Fenerbahce

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.04.2018

baskonia fenerbahce

Baskonia Vitoria Gasteiz a reușit un succes la primul meci jucat pe teren propriu în seria cu Fenerbahce Istanbul. Formația lui Pedro Martinez a administrat primul eșec playoff-ul Euroligii lui Fenerbahce de la instalarea lui Zeljko Obradovic. Baskonia a câștigat jocul disputat marți seară (24.04) la Fernando Buesa Arena cu scorul de 88-83.

Partida a avut o primă secvență echilibrată, după care a venit despinderea gazdelor, care intrau la cabine cu 9 puncte avantaj, 47-38. Fenerbahce a replicat imediat după pauză și mai avea un singur punct defiict înaintea ultimelor 10 minute de joc. Baskonia nu a cedat avantajul în sfertul patru, iar un turnover al lui Datome, la scorul de 86-82 cu 1 minut și jumătate rămas, a închis practic meciul și a asigurat victoria gazdelor.

Rodrigue Beaubois a fost cel mai bun jucător al meciului cu 21 de puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări. Pivoții Johannes Voigtmann și Vincent Poirier a adăugat fiecare câte 12 puncte pentru Baskonia. Marcelinho Huertas a totalizat 11 puncte, iar Janning și Shengelia câte 10 fiecare.

Jan Vesely a terminat în double-double, 17 puncte și 10 recuperări. La fel și Kostas Sloukas cu 14 puncte și 11 pase decisive. Luigi Datome a contribuit cu 13 puncte, iar Marko Guduric cu 12.

Meciul următor al seriei dintre Baskonia Vitoria Gasteiz și Fenerbahce Istanbul se va disputa tot la Fernando Buesa Arena, joi, 26 aprilie.

*foto: euroleague.net

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    daca ati fi vazut
    voi, conspirationistii TB ce maciuca de arbitraj a fost aseara la meciul asta poate va mai treceau ideile cu privire la ai nostri fluierasi. Greseli copliaresti urmate de dat in compensatie, exact ca in LNBM. Numai ca acolo, in Euroliga, chiar vezi un baschet extraordinar, niste jucatori care executa perfect anumite faze, etc.

    cu 6 ani în urmă (25.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!