Stiri

Playoff Euroligă. CSKA Moscova închide seria cu Khimki după un final nebun în meciul 4

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.04.2018

CSKA Moscova a obținut calificare în Final Four-ul Euroligii masculine după ce a reușit o victorie la limită în meciul 4 al seriei cu Khimki Moscova și a închis seria cu 3-1 la general.

Trupa lui Dimitris Itoudis a controlat prima repriză, pe care o încheia la plus 13 pe tabelă, scor 57-44. Khimki a revenit după pauză grație unei prestații de senzație a lui Alexey Shved. Totul s-a decis în ultimul minut și jumătate. Veteranul Sergei Monia a marcat un coș de 3 puncte prin care o ducea pe Khimki la o lungime în spatele adversarului. A urmat tripla lui Shved și scorul devenea 87-85. CSKA a mai ratat un atac iar Stefan Markovic a ratat șansa de a da lovitura de grație rivalei. Sergio Rodriguez a ajuns la linia de libere și egala situația pe tabelă. Anthony Gill a ajuns și el la linia de fault, dar a înscris o singură aruncare. Cory Higgins avea să închidă meciul cu 2 puncte marcate. CSKA a învins cu 89-88 pe terenul lui Khimki și a închis conturile în această serie.

Cory Higgins a fost cel mai bun jucător de la echipa învingătoare cu 20 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Andrey Vorontsevich a terminat cu 15 puncte și 5 recuperări. Segio Rodriguez a adăugat 14 puncte, Semen Antonov 13 și Will Clyburn 12.

Alexey Shved a făcut un nou meci mare, încheiat cu 36 de puncte, 6 pase decisive și 5 recuperări. James Anderson s-a mai remarcat de la Khimki cu 10 puncte și 2 recuperări.

foto: Euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!