Stiri Cupa României Feminin

Porsche Poole: „Mă aștept la un duel fizic împotriva Olimpiei Brașov”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.01.2014

      

Actualizare 06.01.2014 ora 15:40

Conform solicitării celor 2 echipe, ambele manșe se vor disputa în Sala Sporturilor din Târgoviște, pe 11 ianuarie, respectiv 12 ianuarie.

_________

Conducătorul de joc al formației CSM Târgoviște, americanca Porsche Poole, a prefațat prima manșă a sferturilor de finală din Cupa României, pe care echipa sa o va disputa miercuri, 8 ianuarie, în deplasare, pe terenul celor de la Olimpia Brașov

„Mă aștept la un duel fizic împotriva echipei din Brașov, având în vedere faptul că la ultima întâlnire dintre noi, am încercat să ducem o luptă corp la corp și să le împingem încet-încet, pentru a fi cât mai departe de minge. Adversara noastră este o echipă competitivă care muncește din greu, cu siguranță va fi un meci dificil”, a declarat sportiva de peste ocean pentru Total Baschet

În optimile de finală, târgoviștencele au trecut de Rapid cu 70-59, respectiv 80-42. În cele două confruntări, Porsche a marcat în total 27 de puncte, a recuperat 4 mingi și a pasat decisiv de 4 ori, pentru o medie la eficiență de 10 unități. 

Partida retur dintre Târgoviște și Brașov se va desfășura pe 12 ianuarie. 

*Foto: Facebook CSM Târgoviște

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!