Stiri

Porter Troupe: „Este ironic și rușinos să pierzi un astfel de meci, dar apoi să te califici”

Paul Olar

Paul Olar
04.02.2016

Energia Târgu Jiu a putut miza în mod surprinzător pe aportul lui Porter Troupe în disputa de miecuri seara, cu Pieno Zvaigzdes. Cele 16 puncte înscrise de american nu au fost însă suficiente ca gorjenii să repurteze o victorie.

Chiar și așa, jocul rezultatelor a ținut cu trupa olteană, fapt care pe Troupe îl bucură.

„Este ironic și rușinos să pierzi un astfel de meci, dar apoi să te califici. Trebuie să avem o altă atitudine și să fim mai atenți la recuperare și în apărare. Acolo au făcut ei diferența. Avem o nouă oportunitate cu Timișoara, iar apoi pe 17 februarie vom juca în Ucraina. Trebuie să dăm totul, să fim mai deștepți și să profităm de șanse. Cred că nu am recuperat, le-am dat multe șanse și este greu să te aperi la o echipă ce are atât de mulți aruncători buni. Cred că nu am avut dăruirea necesară, spre deosebire de ei. Apoi ne-am trezit, după pauză, însă era prea târziu.”

*Foto: fibaeurope.com

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Asta da
    Sunt de acord. Un jucãtor care recunoaste realitatea. I agree with it. A player that knows the reality.

    cu 8 ani în urmă (05.02.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Asta da
    Sunt de acord. Un jucãtor care recunoaste realitatea. I agree with it. A player that knows the reality.

    cu 8 ani în urmă (05.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!