Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Miletic: “Am avut o apărare foarte bună”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
11.03.2013

CSU Ploieşti a învins pe teren propriu pe BC Timişoara cu scorul de 89-79, în cadrul etapei a 26-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Pentru baschetbaliştii antrenaţi de Vladimir Arnautovic, acesta este al şaselea succes consecutiv.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Predrag Miletic, jucătorul celor de la CSU Ploieşti, a vorbit despre victoria echipei sale.

O victorie foarte importantă pentru noi în meciul cu Timişoara. A fost un joc greu încă de la început. Timişoara a avut la începutul jocului procentaje foarte bune la aruncări. După, noi am avut o apărare foarte bună care a dus la câştigarea meciului. Acum este mult mai uşor pentru mine să joc la echipă, a trecut un anumit timp de la sosirea mea la Asesoft şi am înţeles sistemul antrenorului. Cu cât se apropie play-off-ul, sper să jucăm mult mai bine şi să ajut echipa cât de bine pot.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro) 

10 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara allentm :

    Eronat
    La castigarea meciului a dus cele 44 libere...adica..orice misca se fluiera...Oare, ceva rusine...s-ar putea? grigoras et co? ma indoiesc...

    cu 11 ani în urmă (11.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gabi30us :

    Rusine
    Se apropie play-oful si asta se vede. Asehotii isi activeaza fluierasii. Grigoras, Drugau si Olaru si-au facut datoria cu varf si indesat si isi bat joc de baschet, de spectattori, de oamenii care baga bani in acest fenomen. Azi a fost furata Timisoara dar fanii ar trebui sa ia atitudine pentru ca urmeaza restul echipelor care au de jucat cu miticii furaciosi.L-au trimis pe Miletic sa dea declaratii si ei stau pe burta si halesc ce-au furat. Din aceasta cauza va uraste toata tara dl Ghita &company.

    cu 11 ani în urmă (11.03.2013) Raspunde
  • altereu :

    "felicitari" ASESOFT
    ...pentru titlul castigat in avans...
    cea mai tare "logistica" bate intotdeauna sportul si spiritul lui. ce rost are sa cheltuiesti resurse pentru toate prostiile cand e de ajuns pentru 5-6 arbitrii. restul se rezolva de la sine

    cu 11 ani în urmă (11.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    asehotii
    cea mai tare echipa din toate sporturile ...toti ceilalti sunteti niste invidiosi!
    da, ar trebuie luata atitudine de catre toate echipele din tara...
    am putea face o petitie semnata de cat mai multi, un protest la adresa arbitrajului ...
    dar cine va avea taria de a initia acest protest?

    cu 11 ani în urmă (11.03.2013) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    aberatii
    Pe ce lume traiti, baieti ? Timisoara NU ARE PIVOTI si o rotatie scurta. Si mai pe scurt sta in 2 oameni, amandoi conducatori de joc. Asta duce la mismatch permanent si in consecinta o aparare care e nevoita sa faulteze. Dar daca se cauta o scuza in avans pentru un playoff ce se anunta foarte greu pentru Timisoara, da, desigur, sunt altii de vina, nu desele schimbari de finantator, antrenor, fitele jucatorilor ...

    cu 11 ani în urmă (11.03.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Dzambic :

    Intrebare
    Asesoft nu a castigat cu arbitri,corect,dar am o nelamurire,la meciul Craiova - Rovinari Adrian Rosu i-a dat cu amandoua mainile peste mana lui Habus si nu a fost fault pe cant la Asesoft la un moment dat un jucator de la Timisoara a incercat sa ia mingea si a dat cu mana pe langa,fara sa atinga nici mingea nici jucatorul respectiv si a fost penalizat cu fault...sa inteleg ca in baschet atunci cand lovesti este in regula problema este sa nu dai pe langa?

    cu 11 ani în urmă (11.03.2013) Raspunde
  • SCM Timișoara cristian_ :

    alte comparații
    Tica pe contraatac face trei pași pînă la coș -> coș valabil
    Downey pe contraatac pași pornire -> fluierați imediat

    Doar pe faze de acest gen se poate cîștiga un meci (vezi CSM București - U Mobitelco), nu cere nimeni arbitraj perfect ci doar judecarea fazelor similare cu aceeași măsură dar fără a da compensații stupide cum obișnuiesc arbitrii de la noi.

    Că tot am jucat în Eurochallenge puteți compara cu acele meciuri, nu știu să se fi vorbit despre arbitraj.

    cu 11 ani în urmă (11.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Mda
    Din pacate arbitrajul este asa cum este si pe an ce trece este tot mai reprobabil...... pana cand suporterii furiosi ai unei echipe vor intra peste ei si ii vor dresa asa cum trebuie! Cu vorba buna nu merge.....

    cu 11 ani în urmă (11.03.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    @suporteru lu peste
    Nu sunt suporterul Timisoarei dar a fost MACEL acolo!
    Aici nu discutam valoarea pe posturi a jucatorilor ,vorbim de maniera PRO PLOIESTI a arbitrilor!
    Asta s-a vazut dupa LUNA!
    Nu mai fiti subiectivi!

    cu 11 ani în urmă (11.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gabi30us :

    Atentie!!!
    Mai discutam peste ceva timp si o sa ajungeti la aceeasi concluzie. Pana nu a fost nevoie arbitrii s-au manifestat destul de retinut dar de ceva timp au inceput sa-si dea in petic in mod flagrant. Grigoras e unul dintre cei aserviti in ultimul hal asa cum pe vremuri numai Banica mai presta. De ce oare lumea se plange in general de aceeasi arbitrii si de aceleasi echipe? Asa cum s-a mai spus e vorba in principal de maniera complet diferita de a trata un meci.Ploiestiul s-a aparat de o agresivitate iesita din comun si Timisoara a fost umpluta de faulturi, asta inseamna sa arbitrezi cu doua unitati de masura, plus un tehnic la timpul lui din care se fac 5 puncte plus cateva decizii interpretabile date intr-o singura parte si cei mai buni si mai frumosi vor fi intodeauna Asesoftul. Intrebarea ramane nu va e rusine sa va cumparati in fiecare an cate un trofeu doua? De ce nu faceti si voi intr-un an o performanta in cupele europene cum au facut cei de la Medias si nu va mai zice lumea nimic? Problema e ca in cupele europene e mai greu sa te arbitreze Grigoras, Drugau, Ciulin etc.

    cu 11 ani în urmă (12.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!