Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Miletic: “Trebuie să respectăm sarcinile antrenorului”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.02.2013

CSU Ploieşti va primi vizita celor de la U Mobitelco Cluj-Napoca în cadrul etapei cu numărul 20 a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Derby-ul ce se va desfăşura la Sala Sporturilor din Brazi, va avea loc sâmbătă, 2 februarie, cu începere de la ora 20:15.

Înaintea acestei partide, am stat de vorbă cu Predrag Miletic, jucătorul campioanei en-titre a României. Iată ce a declarat acesta:

În ultima partidă cu Energia am luptat până în ultimele minute, dar pe final am comis nişte greşeli în apărare şi am ratat câteva aruncări simple, care ne-au costat victoria. În următorul meci împotriva celor de la Cluj mă aștept la o concurență puternică și o victorie pentru echipa noastră. Cluj are o echipă bună, cu jucători buni pe toate poziţiile. Au propriul lor sistem de joc, iar noi vom face tot posibilul pentru a-i opri în acest sens. Noi trebuie să respectăm sarcinile pe care ni le va da antrenorul, iar dacă vom face aceste lucruri, nu vom avea nicio problemă pentru a câştiga această partidă în faţa fanilor noştri.

Miletic este la primul duel Ploiești - Cluj. El s-a transferat la CSU Ploiești în această iarnă și a evoluat în toate cele cinci partide pe care prahovenii le-au disputat în acest an. Fundașul în vârstă de 30 ani are medii pe meci de 7.6 puncte, 2.4 recuperări, o pasă decisivă și 6.4 eficiență.

În partida tur, CSU Ploieşti s-a impus cu scorul de 106-93, la finalul unui joc care a avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru a-şi desemna câştigătoarea.

Foto: Mirela Oprea (ziarulprahova.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!