Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Predrag Miletic, la cea de-a doua evoluție a sa în Liga I

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
10.01.2013

CSU Asesot Ploiești a bifat în cursul acestei seri cea de-a 12-a victorie stagională. Formația prahoveană s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Farul Constanța la scorul de 97 la 67.

Dacă echipa oaspete a avut in delegația sa pentru acest meci 3 jucători noi, gruparea ploieșteană a trimis în teren pentru această confruntare și pe singura achiziție din pauza competițională în persoana lui Predrag Miletic

Deși prima sa evoluție în campionatul românesc s-a consemnat în restanța dintre trupa lui Dado Arnautovic si timișoreni, sârbului i-a fost și de această dată oferit credit de către banca tehnică, el evoluând în prima partidă a returului aproximativ 24 de minute. Componentul campioanei en-titre a reușit o performanță mai bună decât cea dintâi, linia sa statistică fiind formată din 14 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive și un coeficient de 13 la capitolul eficiență.

Astfel, jucătorul ploieștean a adus un aport semnificativ la victoria repurată de noua sale echipe, începând să confrime încrederea oficialilor prahoveni. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!