Stiri Liga I Masculin

Prima ediţie a memorialului Costel Moscalu se va desfăşura duminică, la Iaşi

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.04.2015

Eugen Ilie(stânga, actualmente antrenor la Ştiinţa Bucureşti) şi Costel Moscalu(dreapta) au fost colegi de echipă la Poli Moldrom Iaşi - foto: Răzvan Păsărică 

Fostul mare baschetbalist ieşean, Costel Moscalu, este comemorat duminică la Sala Sporturilor din Iaşi, la un an de la trecerea în nefiinţă. Primăria municipiului Iaşi alături de Clubul Sportiv Politehnica din localitate organizează prima ediţie a Memorialului Costel Moscalu, ce se va desfăşura pe în cursul zilei de 5 aprilie, între orele 10:00 şi 15:30.

Conform programului anunţat de organizatori, memorialul va debuta cu un meci de minibaschet urmând ca de la orele 12:00 să se desfăşoare confruntarea contând pentru etapa a 7-a a Ligii I la baschet masculin, faza semifinală, dintre Politehnica şi Ştiinţa Bucureşti. Evenimentul se va încheia cu un joc demonstrativ de oldboys, iar participanţii vor primi insigne, medalii comemorative, tricouri personalizate şi diplome. Intrarea va fi liberă.

Costel Moscalu a fost unul dintre cei mai buni baschetbalişti ieşeni all-time. De-a lungul carierei sale a trecut pe la formaţii precum Poli Moldrom Iaşi, Dinamo Bucureşti sau Farul Constanţa. Din 2005 activa ca şi antrenor principal al grupării Politehnica Iaşi, iar pe 30 martie 2014, în timp ce se pregătea de meci, s-a stins din viaţă. Pe 5 aprilie 2015 ar fi împlinit vârsta de 49 de ani.

Vă redăm mai multe secvenţe inedite din sezonul 1997/1998 respectiv 1998/1999 pe când Costel Moscalu evolua la Poli Moldrom Iaşi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!