Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prima mutare sub panou pentru Phoenix Galați

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
01.08.2017

După o binemeritată vacanță și o perioadă de liniște, clubul gălățean a anunțat marți la prânz prima mutare la echipa masculină pentru sezonul 2017-2018. Americanul Tony Gugino a decis să continue cu gruparea pregătită de Florin Nini și Bogdan Bălănică și cele două părți au semnat noul contract. Jucătorul de peste Ocean are 31 de ani, 207 cm și evoluează pe poziția 4 sau 5 în funcție de necesități. Gugino, a jucat pentru Phoenix din luna decembrie a anului trecut fiind transferat de la Liege (Belgia), după ce trecut și pe la Rilski Sport cu care a câștigat campionatul și Cupa în Bulgaria. La echipa gălățeană, Tony a bifat 14 meciuri în ultimul sezon în care a reușit ca medii statistice: 34 minute, 14,4 puncte, 5,9 recuperări, 2,5 pase decisive și 17,1 indice de eficiență.

„Ne bucură foarte mult că am reușit să batem palma cu Tony Gugino pentru încă un sezon, pentru că așa cum a-ți văzut a fost un jucător determinant în echipă, un luptător, adică exact ceea ce ne trebuie nouă. Pe lângă faptul că reușim să păstrăm un jucător valoros, cu un caracter deosebit, este o dovadă a faptului că aici s-a făcut ce trebuie, pentru că un jucător cum e Gugino are multe oferte și e îmbucurător că ne-a ales pe noi”, a declarat antrenorul principal Florin Nini.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!