Stiri

Primul joc în Euroliga masculină pentru Rareș Uță

Paul Olar

Paul Olar
05.12.2015

Ziua de vineri, 4 decembrie 2015, este o dată ce a făcut cinste baschetului românesc. Rareș Uță a debutat oficial la nivel de Euroligă masculină.

Pivotul originar din Târgu Mureș a evoluat în eșecul suferit de Unicaja Malaga pe terenul turcilor de la Darussafaka Dogus, scor 63-57. Partida s-a disputat la Istanbul, iar compatriotul nostru a bifat 3 minute și 31 de secunde de joc.

În acest timp, Uță nu a reușit să puncteze, comițând în schimb trei greșeli personale. De asemenea, Rareș a pierdut posesia balonului o singură dată. El i-a avut ca adversari pe Semih Erden sau Emir Preldzic.

Unicaja Malaga este deja calificată în TOP 16 din Euroligă.

*Foto: www.euroleaguebasketball.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!