Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rami Hadar se întoarce la Craiova

Eduard Popa

Eduard Popa
29.01.2018

rami hadar scm u craiova

Se pare că problemele cu viza cu care s-a confruntat baschetul românesc la sfârșitul anului trecut au început să se rezolve.

După ce Milan Mitrovic și-a reluat locul pe banca tehnică a celor de la CSM CSU Oradea, va veni rândul israelianului Rami Hadar să se întoarcă pe banca tehnică a Craiovei.

„Statutul lui Rami Hadar este foarte clar, a avut contractul suspendat în ultimele două luni. Se va întoarce undeva la nivelul lunii februarie, având în vedere că în luna februarie e pauza prilejuită de meciurile naționalei României, de Final Eightul Cupei și de All-Star Game. Așadar sunt toate premizele să se întoarcă”, a comentat situația managerul clubului, Marius Toma.

Lui Hadar i-a fost retrasă viza la începutul lunii decembrie, în timpul partidei pierdute cu CSU Sibiu, scor 108-90. În locul său pe banca tehnică a Craiovei a stat secundul Dan Ioan și a fost adus pentru o scurtă perioadă și fostul antrenor al lui Dinamo, Aco Todorov.

SCM U Craiova a jucat 15 partide în acest sezon de LNBM, având 8 victorii și 7 înfrângeri. Cel mai probabil Hadar va reveni pe banca tehnică a oltenilor la partida din etapa a XVIII-a, în compania lui Dinamo București. Până atunci Craiova mai are de întâlnit pe CSM CSU Oradea și de jucat restanța cu Poli Iași.

*foto: Sportul Doljean 

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    INTOARCERE
    Evident ca se intoarce pentru ca nu a apucat sa isi ia toate notitele de la ADEVARATUL ANTRENOR al echipei , care este renumitul DIPLOMAT (pentru ca are diplome multe) DAN. Asa antrenor nu s-a mai vazut pe aci pe la noi si nici nu o mai vedem. Ca atare RAMI a facut si pe dracu in patru ca sa se reintoarca si sa isi continue studiile la Craiova.

    cu 6 ani în urmă (30.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!