Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Rapid București, la a 11-a înfrângere în acest sezon

Alin Mihai Dobre

Alin Mihai Dobre
21.11.2014

Rapid București a pierdut cu scorul de 61-88 partida disputată astăzi în compania lui CS Municipal Satu Mare. Sătmărencele au început fulminant partida, având la finalul primului sfert un neverosimil avantaj de 20 de puncte,după 33-13.Până la pauză, Rapid a mai pus pe tabelă doar 12 puncte,primind 20.După revenirea de la cabine,g iuleștencele au câștigat repriza a 2-a cu scorul de 36-35. Pentru acesta partidă antrenorul Rapidului, Dan Militaru, nu s-a putut baza decât pe 7 jucătoare.

Cu 18 puncte marcate,6 recuperări și 3 pase decisive în peste 34 de minute jucate, Roxana Bejan a fost cea mai eficientă jucătoare a Rapidului.De asemenea, Ana Cuatu cu 17 puncte marcate și 3 assist-uri în 40 de minute , Natalia Burlakova (11 puncte, 4 recuperări, 3 assist-uri) și Mariana Constantin (10 puncte, 3 pase decisive ) au fost printre remarcatele partidei.

Cu un indice de 26, având 13 recuperări, 7 assist-uri și 7 puncte marcate, Ashley Adams a fost cea mai eficientă jucătoare a partidei. De la Satu Mare s-au mai remarcat Andreea Orosz (19 puncte, 6 pase decisive), Bianca Voica ( 15 puncte,4 recuperări), Luminița Manta ( 9 recuperări, 6 puncte), Ramona Eniko Laza ( 12 puncte,4/4 aruncări de 3 puncte) și Toccara Renee Ross (15 puncte, 4 recuperări). În ultima etapă a turului, Rapid se deplasează la Sfântu-Gheorghe pentru partida cu ACS Sepsi SIC, în timp ce Satu Mare primește vizita celor de la Nova Vita Târgu-Mureș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!