Stiri

Rareș Uță: „Este o onoare pentru mine să încep pregătirea alături de Unicaja Malaga”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.08.2015

Unicaja Malaga, formație ce activează în prima ligă din puternicul campionat al Spaniei s-a reunit în cursul zilei de ieri. Printre cei nouă sportivi prezenți la testele medicale, Edwin Jakcson, Fran Vazquez, Germán Gabriel, Carlos Suarez, Dani Díez, Will Thomas, Alberto Diaz, Morayo Soluade sau Kenan Karahodzic, se numără și un jucător român. Este vorba de Cristian Uță, cel care a încheiat junioratul la puternica formație din Liga ACB. 

Uță va face pregătirea din presezon, ce va dura aproximativ patru săptămâni, alături de lotul de seniori. Pivotul ce măsoară 2.11m va evolua și în liga inferioară, alături de echipa secundă a formației din Malaga, acolo unde va primi multe minute.

Este o onoare pentru mine să fac parte la antrenamentele unui echipe atât de importante din baschetul spaniol și european. Atmosfera în echipă este incredibilă, încă din prima zi unii jucători au început să-mi ofere sfaturi și să-mi explice cum merge treaba pe aici. Antrenamentele sunt foarte, foarte dure, atât fizic cât și psihic. - a declarat Cristian Uță pentru site-ul nostru.

Rareș Uță a fost liderul României la Campionatul European U18 masculin - Divizia B. El a terminat turneul cu o medie de 12.9 puncte și 7.3 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!