Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Repatrierea continuă la Phoenix

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
07.07.2014

Echipa gălăţeană, care a terminat pe locul IX primul sezon din istoria clubului în Liga Naţională de Baschet Feminin, a făcut deja un pas şi a trimis prima cererea de înscriere în ediţia de campionat 2014-2015. Dar cel mai important lucru din această perioadă este faptul că cei din conducerea administrativă s-au pus serios pe treabă şi au perfectat un prim transfer. Este vorba de Gabriela Necula, 23 ani, 189 cm, care evoluează pe postul de pivot.

„Am continuat politica clubului nostru de repatriere a  jucătoarelor gălăţene. Gabi, este o jucătoare tânără, care sezonul trecut a îmbrăcat tricoul lui BCM Danzio Timişoara, am urmărit-o şi noi dar şi ea a fost încântată de ce am realizat în primul an în LNBF, aşa că am vorbit aceeaşi limbă şi am semnat contractul pentru o perioadă de doi ani. Suntem în discuţii avansate şi cu alte jucătoare românce dar şi de peste Ocean, în cel mai scurt timp le vom şi nominaliza”, ne-a declarat Alex Stanciu, managerul clubului Phoenix.

„În primul rând sunt gălăţeancă şi e o plăcere să mă întorc acasă, să joc pentru oraşul meu. Am semnat deja contractul şi sunt nerăbdătoare de începerea noului campionat! Ştiu că Phoenix este o echipă tânără, formată în majoritate din gălăţence,şi sunt sigură că o să ne motivăm şi o să luptăm împreună pentru îndeplinirea obiectivului”, a precizat Gabriela Necula.

Reunirea lotului va avea loc după 10 august. Sezonul va debuta pe 20 septembrie cu turul I din Cupa României, urmând ca la o săptămână să se reia şi campionatul. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!