Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ria'n Holland, al doilea stranier acontat de SCM U Craiova în această vară

Andreea Vlase

Andreea Vlase
08.08.2018

SCM U Craiova a achiziționat un al doilea fundaș american. Dacă primul are deja experiență în Europa, Ria'n Holland se va afla la primul sezon pe bătrânul continent. Holland va împlini 24 de ani în luna noiembrie și a jucat în ultimele două sezoane la Mercer, în NCAA.

Formația craioveană a anunțat al doilea transfer al verii. Ria'n Holland a evoluat în 18 meciuri pentru Mercer în ultimul sezon, în Conferința de Sud. A avut medii de 16.4 puncte/meci, 2.9 recuperări, 2.2 assist-uri și 1.4 intercepții. A avut 51% la șuturile din acțiune, cu 44,7% la aruncările de la distanță. A jucat acolo până în luna ianuarie. A jucat 2 meciuri într-o ligă de vară din Las Vegas, pentru Team Sacramento.

În sezonul 2016-2017 a evoluat în 31 de meciuri pentru Mercer, cu 17.2 puncte, 3.3 recuperări, 1.9 assist-uri și 1 intercepție. Primul său sezon în NCAA a fost 2014-2015, când a jucat pentru Wichita State. A intrat în 26 de meciuri, cu 1.9 pase decisive/meci. După aceea a evoluat un sezon în JUCO, pentru Indian Hills.

Jucătorul de 1,84 are 70 de kilograme și poate juca pe pozițiile 1 și 2.

*foto: mercerbears.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!