Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rickey Young, noua achiziție a celor de la Timba

Paul Olar

Paul Olar
27.07.2013

BC Timba Timișoara a oficializat astăzi al patrulea transfer al verii. Conform site-ului pressalert.ro, bănățenii au bătut palma cu Rickey Young (foto în galben), o extremă de forță în vârstă de 23 de ani.

Baschetbalistul americam măsoară 2.05 m și este originar din Athens, statul Georgia. El a absolvit în 2011 colegiul Western Virginia Tech, începându-și cariera profesionistă în Muntenegru. În fosta țară ex-iugoslavă, Young a îmbrăcat maieul formațiilor Danilovgrad, Centar BP, Teodo Tivat sau BC Ulcinjska Rivijera Ulcinj.

În sezonul trecut, sportivul de peste ocean a avut medii de 16.8 puncte, 9.8 recuperări, 2.0 intercepții și 0.9 capace. De asemenea, noua achiziție a trupei lui Bogdan Murărescu a bifat, în stagiunea 2011/2012, și două prezențe în Liga Balcanică.

Până în prezent, cei alintați "urșii" au patru străini în lot. Este vorba de Kevin Bridgewaters, Denham Brown, David Lawrence și Rickey Young.

*Foto: Arhiva personală

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Timba
    Cred ca-si pregatesc o echipa pentru spectacol sezonul acesta...

    cu 10 ani în urmă (27.07.2013) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    de urmarit
    Inclin sa cred ca Timba a fost mai inspirata in achizitiile din aceasta vara decat BC Timisoara...

    cu 10 ani în urmă (27.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!