Stiri Vulturi

România obține o victorie istorică în compania Croației

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.02.2018

croatia romania baschet preliminarii mondial

România a reușit o victorie istorică în fața Croației, în al treilea meci al calificărilor de la Campionatul Mondial din 2019.

Scorul a fost 58-56 pentru „Tricolori”. Pe sferturi, scorul a fost 16-16, 12-5, 10-16, 18-21. 

Cel mai bun marcator al României a fost Nandor Kuti, cu 16 puncte. Emi Cățe a reușit un double-double, cu 13 puncte, 14 recuperări și 5 capace. 

Vom reveni cu o cronică detaliată și cu alte știri legate de acest meci. 

*foto: fiba.basketball

11 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Bravo
    Si acuma ar fi perfecta o infrangere a macaronarilor. Hai Romania!

    cu 6 ani în urmă (23.02.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Oare
      Nu ar fi mai bine sa câștige Italia, iar apoi luni să batem și noi și Croația?

      cu 6 ani în urmă (23.02.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    Watson...
    .. din ce in ce mai slab... Iubeste prea mult mingea si meciul cu el la carma pare pur si simplu anost; bate mingea pe semicerc pana mai sunt 4 secunde, dupa care patrunde si in cele mai multe cazuri incearca singur finalizarea. Sunt singurul care are aceasta impresie? Acelasi tipar si la jocurile ecipei de club...

    cu 6 ani în urmă (23.02.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu arifliv :

    Felicitari
    Un joc bun făcut de Kuti!!!

    cu 6 ani în urmă (23.02.2018)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Kuti
      A facut o partida foarte buna dar in continuare sustin ca nu se simte confortabil pe pozitia 1. A jucat excelent de pe poz.2 si a reusit cateva patrunderi extraordinare .

      cu 6 ani în urmă (23.02.2018)
    • U BT Cluj-Napoca A.Cr:

      A.Cr
      E jocul care ar trebui sa il defineasca pe Kuti. Daca ar lucra la mingile pierdute ar fi un jucator bun spre foarte bun (vorbesc la nivel national)

      cu 6 ani în urmă (23.02.2018)
    Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Bravo !
    O mare victorie chiar daca adversarii nu au aliniat prima garnitura. Diferenta valorica dintre baschetul croat si al nostru este incomensurabila. Croatii pot alinia oricand 3-4 echipe nationale peste ceea ce avem noi acum. Si totusi...
    Am fazut o energie extraordinara in teren, am vazut spirit de lupta si entuziasm iar tonul a fost dat de jucatorii tineri : CATE, NICOLESCU, KUTI si chiar DRAGOSTE, atat cat a jucat.
    Am tinut Croatia la 56 de puncte ceea ce este extraordinar !. Nu are rost sa comentam prea multe despre aspectele neplacute. Hai sa ne bucuram in seara asta ! Daca reusim sa batem si Italia.....putem visa

    cu 6 ani în urmă (23.02.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Victorie mare
    2 puncte extrem de importante. Cat despre Watson, slab. Dar totusi a avut 2 libere importante pe final. Mandache, dezamagitor. Din nou, trioul Kuti-Cate-Nicolescu a fost magnific. Mi-a placut si Nicoara care sper sa continue evolutiile bune. Hai cu victoria si luni!

    cu 6 ani în urmă (23.02.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca A.Cr :

    A.Cr
    Bravo Kuti ! Bravo Cate ! O super fata a nationalei creata de Markovski.. ne putem bate de la egal la egal cu nationalele lipsite de jucatorii importanti si cred ca e sansa noastra sa ne calificam la mondial daca jucam asa si in continuare ! HAI ROMANIA!

    cu 6 ani în urmă (23.02.2018)
    • U BT Cluj-Napoca A.Cr:

      A.Cr
      Bravo Bobe!*

      cu 6 ani în urmă (23.02.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Felicitari!
    Victorie! Am incurcat mult echipa croata. E meci pierdut de croati. Croatii nu au stiut sau nu au vrut sa schimbe tactca. Nu des am auzit procent de 3 de 21/1 la un moment dat, in timp ce de regula, acest procent e in jurul lui 30%. Arbitrii au fost corecti, dar au fluierat si fragmentat jocul sanctionand orice atingere. Greseli cat casa la Mandache. Cate, intr-adevar a fost excelent. Bobe, precis, Kuti util, Watson a fost un pic sub forma in care il stim, dar si el foarte util la sfarsit pentru posesia mingii.

    cu 6 ani în urmă (24.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!