Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ronald Ross: “Cu siguranţă nu va fi un meci uşor”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
22.10.2014

Ross

După succesul important repurtat la Târgu-Mureş, BCM U Piteşti va da piept cu Energia Târgu-Jiu. Partida restantă din etapa cu numărul 2 se va desfăşura joi, cu începere de la ora 18:00.

Ronald Ross, fundaşul american al echipei alb-violete, a vorbt despre întâlnirea cu echipa gorjeană.

Cred că meciul va avea un nivel ridicat de energie şi cu siguranţă nu va fi unul uşor. Cei de la Energia vor veni pregătiţi la Piteşti, ne vor provoca la un meci puternic. Trebuie însă ca noi să fim bine pregătiţi şi să jucăt cât mai bine. Am evoluat împotriva lor în presezon şi am urmărit câteva meciuri din campionat jucate de ei. Sunt un grup foarte talentat. Important este să ne impunem ritmul încă de la început, a declarat Ross pentru scmpitesti.ro.

În cele două meciuri de campionat câştigate de BCM U, Ross a înregistrat medii de 11.5 puncte, 5 recuperări, 3.5 pase decisive, 1.5 intercepţii şi 2 posesii pierdute, pentru un indice de 10.5 al eficienţei.

foto: Radu Roşca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!