Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

S-au anunțat orele de disputare de la Final Four-ul Cupei României și de la All Star Game

David Istrate

David Istrate
04.04.2019

În urmă cu mai bine de două săptămâni, Federația Română de Baschet anunța faptul că ediția 2018-2019 a Final Four-ului și All Star Game vor fi organizate la Cluj-Napoca. De la acel moment, s-au mai dat detalii doar legat de noul format al „meciului stelelor”, care va prelua modelul NBA.

În schimb, astăzi, 4 aprilie, organizatorii au anunțat programul semifinalelor și a finalei dar și al All-Star Game-ului. Așadar, orele de disputare ale partidelor sunt următoarele:

17 aprilie 2019 | Semifinale

17:00 | Dinamo Știința București – BC CSU Sibiu

19:30 | CSM CSU Oradea – U-BT Cluj-Napoca

18 aprilie 2019 | Finala Cupei României

19:30 | Câștigătoare semifinală 1 – Câștigătoare semifinală 2

19 aprilie 2019 | All Star Game

19:19 | Team Kuti vs. Team Bobe

Observăm așadar că ora All Star Game-ului este stabilită simbolic la 19:19 deoarece 1919 este anul de înființare al clubului Universitatea Cluj. De altfel, organizatorii au pregătit și alte surprize pentru suporteri. Conform paginii oficiale a evenimentului, la Cluj-Napoca vor avea loc următoarele: Concert Voltaj, Slam Dunk Contest și 3 point contest. De asemenea, în cadrul sălii va fi amenajat un Fan Zone unde fanii își vor putea face poze într-un Photobooth sau vor putea alege să se picteze pe față. Vor fi și concursuri cu premii iar la finalul All Star Game-ului va fi desemnat un MVP.

*foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!