Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova și BC Mureș, duel în Polivalenta din Bănie

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.02.2017

Etapa cu numărul 21 din Liga Națională de Baschet Masculin programează duelul dintre SCM U Craiova și BC Mureș Târgu Mureș. Disputa va fi găzduită de Sala Polivalentă din Craiova, azi, 11 februarie, începând cu ora 19:00. 

Înainte de această întâlnire directă, Craiova este pe locul 10 în clasament cu un bilanț activ de 4 meciuri câștigate și 14 pierdute cu 22 de puncte acumulate. De cealaltă parte, BC Mureș este pe 7 cu 9 victorii și 9 înfrângeri, având 27 de puncte. 

Craiova a pierdut runda precedentă la Pitești într-un joc dramatic, 99-100, în timp ce Mureșul a fost învinsă pe teren propriu de Steaua, în prelungiri, 87-93. 

La capitorul întâlniri directe, Craiova și Mureșul s-au duelat de 27 de ori, timp în care ardelenii s-au impus de 19 ori, iar 8 meicuri le-au revenit oltenilor. Ultimul joc direct s-a consemnat în turul actualei ediții de campionat, atunci când trupa lui Barnabas Szaszgaspar a trecut clar pe teren propriu de doljeni cu 82-65. 

Confruntarea va fi arbitrată de o brigadă formată din Alin Faur, Dragoș Nicolae și Dragoș Stan, în timp ce comisar din partea Federației Române de Baschet va fi Romi Stănciulescu. 

*Foto: Toth Csaba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!