Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova și U-Banca Transilvania se întâlnesc într-un duel extrem de interesant

Paul Olar

Paul Olar
09.02.2016

SCM U Craiova are parte de un examen dificil în etapa cu numărul XXI. Formația craioveană primește vizita lui U-BT Cluj-Napoca, într-o dispută ce va demara la ora 19:00.

Calificate deja între primele șase formații din Liga Națională, combatantele se vor întâlni și în faza secundă a sezonului regulat. SCM U Craiova a acumulat, până la ora actuală, 32 de puncte,  datorită celor  12 victorii și 8 eșecuri.

Mai exact, trupa doljeană a răpus în actuala ediție adversari puternici, precum CSM CSU Oradea, Steaua CSM EximBank București sau BCM U Pitești. Totuși, baschetbaliștii lui Oliver Popovic vin după un eșec suferit în jocul precedent, la Târgu Mureș. Lipsiți de aportul lui Cătălin Burlacu, craiovenii au pierdut partida cu mureșenii, scor 88-79.

De partea cealaltă, U-Banca Transilvania se clasează pe locul trei, grație unui bilanț de 34 de puncte. Sportivii pregătiți de Marcel Țenter au bifat 14 succese și 6 înfrângeri.

Totodată, ardelenii încearcă să construiască un nou șir pozitiv, început odată cu încleștarea împotriva lui Phoenix. U-BT a răpus sâmbătă pe teren echipa gălățeană cu scorul de 87-73. De notat faptul că la clujeni a evoluat și Branko Jorovic, revenit după o accidentare.

Întorcându-ne la confruntarea dintre Craiova și U-BT, trebuie precizat faptul că oaspeții de mâine s-au impus autoritar în tur, 81-63. Totodată, bilanțul ține cu gruparea transilvăneană care, din 17 partide cu oltenii, și-a adjudecat 13.

*Foto: Andor Marton

9 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova SOUTH WEST :

    VICTORIE
    O VICTORIE PT PALMARES, ESTE BINEVENITA.

    cu 8 ani în urmă (09.02.2016)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      ....
      ...nu doar pentru palmares. Trebuie stranse puncte cat mai multe pentru clasament, doar nu o sa ne multumim cu locul 6!

      cu 8 ani în urmă (09.02.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    Acum!
    Acum e momentul, Tenter demonstreaza ca esti mai bun decat Poop-ovic. Haide U!

    cu 8 ani în urmă (09.02.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr:

      @zorca
      Cred ca esti primul caz de copil nascut cu Zika din Romania.

      cu 8 ani în urmă (09.02.2016)
    • U BT Cluj-Napoca Zorca:

      rmefr prz
      Uita-te in oglinda inainte de a vorbi, apoi scrie si ceva legat de baschet. (sper ca ai oglinda in bordei)

      cu 8 ani în urmă (10.02.2016)
    • SCM "U" Craiova Gabriel1092:

      @zorca
      Se sparse in demonstratii astazi Tenter, mare noroc cu cei 3 clovni ca se termina doar la +10. Rar am vazut asemenea arbitraj si rar am vazut om asa inteligent ca tine, sper ca esti un copil , altfel te faci de ras .

      cu 8 ani în urmă (10.02.2016)
    • U BT Cluj-Napoca Zorca:

      Tenter
      Nu il sustin pe Tenter, ba dimpotriva nu imi place stilul lui de atotstiutor / buricul pamantului. A avut azi ocazia sa dovedeasca ce stie, asta a si dovedit: nimic. Daca nu ai inteles ce am vrut sa scriu, abtine-te de la calificative.

      cu 8 ani în urmă (10.02.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Haide U, SCM U !!!
    Asta e un prim examen de maturitate! Trebuie sa ne ridicam la nivelul principalelor echipe din această liga! Reiterez, jucătorii lenti si cei in varsta trebuie sa depună efort suplimentar pentru a face o aparare inteligentă! Popé, Pantic si Burlacu trebuie sa gaseasca resurse pentru a face mai mult! Burlacu are un impact closal asupra echipei, dar maine seara tre sa fie GENIAL! Tre sa faca risipa de efort! La fel si Bureau!
    Johnson, Pilcevic si Harcrove trebuie sa fie intr-o zi bună....
    Ce mult mi-ar plăcea ca Harcrove sa aiba o zi exceptionala!!! Cred ca ii datorează Clujului ceva.......
    Doamne Ajuta!!!!

    cu 8 ani în urmă (09.02.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Croco :

    Digisport
    Nu inteleg de ce Digisport nu inlocuieste meciul Dinamo-Sibiu cu cel de la Craiova, mai ales ca sibienii au anuntat ca pentru ei meciul nu mai are nici o miza. Interesant este faptul ca sezonul asta s-au vazut la tv toate meciurile Craiovei mai putin cele doua cu Medias, doua cu Timisoara si ......doua cu U-BT!!!

    cu 8 ani în urmă (09.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!