Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova primește vizita liderului

Paul Olar

Paul Olar
31.01.2017

Partida tur a fost adjudecată de clujeni la 9 puncte, 80-71

SCM U Craiova are parte de un meci dificil în etapa a-XIX-a. Formația doljeană își măsoară forțele pe teren propriu cu U-Banca Transilvania, într-o dispută programată miercuri, 1 februarie. Partida va demara la ora 18:00 și nu va fi transmisă de niciun post de televiziune.

Craiovenii nu se ridică la nivelul așteptărilor în actuala stagiune, fiind pe locul 9 în clasament, cu un bilanț de 4 victorii și 12 eșecuri. Drept urmare, SCM U a operat numeroase modificări, reactivându-l pe Cătălin Burlacu și aducând totodată mai mulți baschetbaliști americani. Ultimul sosit, Chris Lee, a bifat deja două confruntări în maioul alb-albastru. De notat faptul că elevii lui Vladimir Vuksanovic au moralul la pământ, după ce au pierdut pe final disputa cu Dinamo.

În schimb, U-Banca Transilvania are un parcurs excelent în acest sezon competițional. Deși a fost eliminată din cupele europene, gruparea ardeleană merge ceas în competiția internă, acolo unde ocupă prima poziție. Mai exact, băieții antrenați de Mihai Silvășan au pierdut doar două meciuri și au acumulat 14 rezultate pozitive. De asemenea, echipa transilvăneană a învins-o duminică seara pe Steaua, în derby-ul etapei.

Luând în calcul parcursul, precum și valoarea loturilor, U-BT pornește miercuri cu prima șansă. Chiar și așa, trebuie menționat faptul că Max Pustozvonov și Nandor Kuti nu vor juca mâine, întrucât se confruntă cu probleme medicale. De partea cealaltă, la Craiova va absenta Will Paul.

Încleștarea va fi arbitrată de o brigadă formată din Alexandru Olaru, Dragoș Nicolae și Costin Bogdănescu.

*Foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    VUKSANOVIC
    Doamna Director al clubului SCM Craiova cat timp mai aveti de gand sa il tineti pe acest impostor la club pe banii comunitatii ? Ce mai trebuie sa se intample ca sa il trimiteti acasa?
    Cine isi asuma nereusitele acestui sezon ale sectiei de baschet ?

    cu 7 ani în urmă (31.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!