Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Universitatea Craiova a învins Balkan Botevgrad

Ionuț Greere

Ionuț Greere
13.09.2014

SCM Universitatea Craiova a câștigat partida amicală disputată împotriva bulgarilor de la Balkan Botevgrad cu scorul de 76-68.

Craiovenii au început mai timorat meciul și primul sfert a fost adjudecat de oaspeți cu 18-15. Al doilea parțial a revenit categoric oltenilor, 31-14, iar la pauza mare tabela de marcaj din Polivalenta din Craiova arăta 46-32. Ultimele d20 de minute au fost câștigate de fiecare dată la o diferență de 3 puncte, 19-16, respectiv 17-14, dar bulgarii nu au mai putut întoarce soarta partidei.

Zoran Krstanovic a totalizat 22 de puncte, 7 recuperări și 4 decisive, Milivoje Bozovic a terminat meciul cu 13 puncte și 8 recuperări, iar Travis Bureau a adăugat 12 puncte. De la bulgari s-a evidențiat Milan Milovanovic cu 20 de puncte și 7 recuperări, fiind secondat de Pavel Marinov 13 puncte.

Au mai punctat: Vucurovic 10 puncte, Veliskovic 7p, Otovic 4p, Petrișor 3 p, respectiv Martin Marinov 12 p, Pavic 6p, Vaklinov 6p, Stamenchovic 3 și Tencev 2p

Duminică de la ora 17.00 cele două formații se întâlnesc în cel de-al doilea joc amical.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!