Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SURSE. CST Alexandria va participa în EuroCup Women

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.06.2014

Mădălin Piperea vă rămâne în continuare "comandantul" echipei

Conform unor surse ale site-ului Total Baschet, Clubul Sportiv Teleorman Alexandria este foarte aproape de a se înscrie în următoarea ediţie de EuroCup Women. Astfel gruparea din judeţul Teleorman se va afla la prima participare din istorie intr-o competiţie europeana fiind, cel mai probabil, şi singura formaţie ce va reprezenta România pe plan internaţional în stagiunea 2014-2015.

Acest aspect echivalează cu un buget mult mai ridicat faţă de precedentele sezoane, în care formaţia antrenată de Mădălin Piperea a avut ca obiectiv o clasare ce să asigure participarea în playoff-ul competiţiei. Cu toate acestea, până la ora actuală conducerea clubului nu a efectuat nicio mutare pe piaţa transferurilor, prelungind contractele jucătoarelor localnice ce au evoluat în precedentele ediţii de campionat la CST.

În sezonul recent încheiat ţara noastră a fost reprezentată de ACS Sepsi în EuroCup Women. Gruparea din judeţul Covasna a avut un parcurs bun în competiţia patronată de FIBA, aflându-se la o singură victorie distanţă de o calificare în şaisprezecimile competiţiei. 

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara fernando_feru :

    Informatie eronata !!!
    CS Teleorman Alexandria a mai participat in FIBA EuroCup Women in sezonul 2008-2009 !!!

    cu 9 ani în urmă (18.06.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bbal :

    iiiii
    au jucat cu Steaua Rosie Belgrad parca, daca erau atente acasa treceau mai departe, la Belgrad au facut un meci mare

    cu 9 ani în urmă (18.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!