Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Wisseh revine în România?

Adrian Micinic

Adrian Micinic
15.12.2012

Jaytornah Wisseh, cel mai bun marcator al Ligii Naționale de baschet masculin în sezonul 2011/12, ar putea reveni în România. Surse de încredere apropiate site-ului nostru au dezvăluit faptul că jucătorul american se află în negocieri avansate cu Energia Rovinari.

În vârstă de 24 ani, fundașul de 1.85 metri a jucat în ediția precedentă pentru CSU Sibiu, club alături de care a obținut locul al 9-lea. El a bifat 30 de prezențe în echipamentul galben-albastru și a avut medii de 24.2 puncte, 7.1 pase decisive, 5.3 recupeări, 2.9 intercepții cu 4.7 posesii pierdute. Jay a avut procentaje de 52% la aruncările de două puncte, 29% la trei puncte respectiv 83% la linia de pedeapsă pentru un coeficient de 24.2 la eficiență.

De notat că gorjenii au încercat să-l legitimeze pe Kaylone Riley, fost coleg cu Wisseh la Sibiu, însă acesta se află în stare de suspendare. S-ar părea că Energia Rovinari ar fi încercat să-i legitimeze la pachet pe cei doi americani.

Sportivul american ar putea fi prima achiziție a gorjenilor în vederea abordării returului de campionat.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Wisseh
    Chiar am avea mare nevoie de el, dar poate aflam de la ,,profesionistii '' clubului ca este in aceeasi stare ca Riley...dupa cateva zile !

    cu 11 ani în urmă (15.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!