Stiri

Sabrina Ionescu, elogiată pe instagram de Steph Curry

Eduard Popa

Eduard Popa
30.12.2018

Golden State Warriors a câștigat meciul de sâmbătă seara, în fața celor de la Portland Trail Blazers, scor 115-105.

Klay Thompson a adunat 32 de puncte, Kevin Durant și Steph Curry au înscris fiecare câte 25 de puncte. De partea cealaltă, Damian Lillard a marcat 40 de puncte, în timp ce Jusuf Nurkic a reușit 21 de puncte, 10 recuperări și 7 pase decisive. GSW a reușit astfel să răzbune înfrângerea din urmă cu două zile suferită în fața celor de la Portland, scor 110-109.

Campioana en-titre a ajuns la 24 de victorii și 13 înfrângeri, în timp ce echipa din Oregon a coborât la 20-16.

La finalul jocului, Steph Curry a schimbat tricoul cu fratele său Seth, care joacă la Trail Blazers.

Mai mult, fostul dublu MVP al ligii a făcut o poză la finalul partidei și cu jucătoarea din NCAA, Sabrina Ionescu pe care a postat-o la instamoments. „Shout out to the walking triple-double”, a scris Curry, într-o poză cu Sabrina, care la rândul ei purta un tricou cu numărul lui Steph.  

steph curry sabrina ionescu

Baschetbalista cu origini românești a ajuns la 14 triple-double în baschetul universitar nord-american, reușind astfel să dețină un record absolut, fie că vorbim de baschetul masculin sau cel feminin. Ionescu joacă la Oregon Ducks, formație originară din același stat ca și cei de la Portland Trail Blazers.

*foto: instagram Steph Curry

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!