Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Salih Nuhanovic: ,,Ne antrenăm la capacitate maximă pentru meciul de miercuri”

Sergiu Vicaș

Sergiu Vicaș
26.11.2014

Înaintea partidei CSM-U Oradea – CS Energia Târgu-Jiu, slovenul orădenilor, Salih Nuhanovic, a fost de acord sa ofere o declaraţie în exclusivitate pentru cititorii Total Baschet .

Acesta a vorbit despre duelul de miercuri, cât şi despre victoria importantă din etapa trecută de la Târgu Mureş. Pivotul s-a arătat pozitiv ceea ce priveşte următoarea partidă, cât şi felul în care se simte de când a venit la Oradea:

,,Ultimul joc a fost unul dificil. Adversarul a fost unul care s-a ţinut de noi până la finalul meciului, uneori fiind şi în avantaj. Diferenţa a fost făcută de faptul ca am conştietizat importanţa cerinţelor antrenorului cât şi modul în care trebuia să decurga jocul. În majoritatea timpului ne-am păstrat calmul, acest lucru ajutând şi la înscrierea ultimului coş prin care am şi câştigat partida.

Pentru disputa de miercui ne antrenăm la capacitate maximă. Vom merge în teren cu dorinţa de a da 100% din ceea ce putem şi sperăm să jucam mai bine decât în confruntarea trecută.

Iubesc oraşul Oradea. Oamenii de aici sunt prietenoşi, iar fanii echipei noastre sunt extraordinari!.”.

Confruntarea dintre CSM-U Oradea şi CS Energia Târgu-Jiu va avea loc miercuri (26.11), cu începere de la ora 17:15 pe parchetul sălii din Arena Antonio Alexe. Meciul va fi transmis pe Digi Sport 2 şi Digi24 Oradea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!