Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Samuel Wasswa Berkelund a fost transferat de ABC Athletic Constanța

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.08.2018

ABC Athletic Constanță a perfectat transferul unui jucător suedez în vârstă de 21 de ani. Samuel Wasswa Berkelund va evolua în sezonul 2018/2019 la malul Mării Negre, în Liga Națională de Baschet Masculin, după cum anunță anunță agenția care-l reprezintă.

 

Samuel Wasswa Berkelund măsoară 2.03 metri și este o extremă. El vine din ligile inferioare din Suedia, acolo unde a jucat pentru Fryuhuset. Berkelund a avut cifre de 8.4 puncte, 4.8 recuperări, 2.2 pase decisive și 1.2 intercepții în 20 minute petrecute pe parchet. El are la activ un sezon și în prima ligă suedeză, la KFUM Jämtland Basket, unde a fost un jucător de lot.

Samuel Wasswa Berkelund a reprezentat Suedia la nivel juvenil la toate categoriile de vârstă. El a jucat la Campionatul European U16 Divizia A în 2013, U18 Divizia B în 2014 și 2015, respectiv la U20 Divizia B în 2017.

ABC Athletic Constanța va lua startul în sezonul 2018/2019 al Ligii Naționale de Baschet Masculin în grupa valorică B alături de CSO Voluntari, CSM Mediaș și Cuza Sport Brăila.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    Transferuri...
    Asta arata ca la Constanta este o bataie de joc in ceea ce priveste aducerea de jucatori. Un suedez din liga a doua cu procentaje slabe... Atat se poate??? Bravo baieti!

    cu 5 ani în urmă (17.08.2018) Raspunde
  • CS Farul Constanţa bdevil :

    Fortza fortza :)
    Au luat si ei ce-a mai ramas dupa ce-a transferat Steaua spuma baschetului. :)) Tot cu hate, tot cu hate prin commenturi?

    cu 5 ani în urmă (20.08.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!