Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Santana, cel mai bun om al lui Farul la Miercurea Ciuc

Adrian Micinic

Adrian Micinic
31.03.2013

Angel Santana a jucat pentru a doua oară în cursul săptămânii un meci pe care echipa sa l-a disputat în deplasare. Sportivul iberic-român a fost cel mai bun jucător al lui Farul Constanța în victoria de la Miercurea Ciuc, scor 65-56.

În 18 minute de joc, cel mai bun jucător de streetball al României pe anul 2012 a avut 2/4 la aruncările de două puncte și 2/3 la trei puncte pentru un total de 10 puncte. El a adăugat 7 recuperări (trei ofensive), o intercepție și a pierdut posesia mingii o dată pentru un indice de 14 la eficiență.

Santana a fost liderul echipei sale la recuperări, recuperări ofensive, coșuri din acțiune și eficiență. Mediile stagionale ale jucătorului de 36 ani sunt de 6.6 puncte, 4.1 recuperări, 1.7 pase decisive, 0.9 intercepții și 1.8 posesii pierdute pentru 5/8 la eficienț în 26:15 minute. El a bifat 21 de prezențe în acest sezon.

santana nu a putut să joace pentru Farul Constanța în partidele pe care această echipă le-a susținut în deplasare în cursul săptămânii deoarece el a urmat un curs care îl va ajuta în noua carieră. Prima deplasare din cursul săptămânii în care a jucat a fost cea din etapa a 27-a, la București, cu Dinamo.

Foto: BC Farul Constanța (facebook.com) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!